Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SIL Gullag lagbilde.jpg
Oppe fra venstre: Anita Solberg (trener), Svenn Idar Pettersen, Jens Arne Nybakk, John Andre Horn, Lars Drage, Alf Tore Nybakk, Henrik Vedvik, Marius Brekkebergh. Nede fra venstre: Andreas Rundshaug, Guro Sandøy, Sigrunn Øye, Irene Myhre. Ikke på bilde: Åse Romuld (trener), Morten Hagen (trener)

Gullag i Nordfjord

Skavøypoll IL og Vågsøy kommune har sammen etablert et tilrettelagt håndballtilbud i Nordfjord.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

”Det syns eg er kjempe bra!” sier en av spillerne på laget. Det synes også NHF Region Vest som på mandag besøkte laget på trening i Nordfjordhallen.

Inkluderingsildsjeler
Primus motor bak laget er Anita I. Brandal Solberg. Samme med engasjerte trenere fra Skavøypoll IL, Åse Romuld og Morten Hagen, har de etablert et tilrettelagt håndballtilbud for spillere med en funksjonsnedsettelse eller som ikke finner seg til rette på aldersbestemte lag. Ønske om å inkludere alle i håndballfamilien er en sterk drivkraft hos de tre. Trioen har lykkes med å få på plass et godt samarbeid med Vågsøy kommunen, og lagstilbudet er godt forankret i idrettslaget. Som et resultat er idrettstilbudet i Nordfjord blitt mer mangfoldig og håndballfamilien større.

SIL Gullag.jpg

Stor oppslutning
Laget hadde sin først trening 21. August i år, men har allerede rukket å bli en treningsgruppe på 12 ivrige spillere. ”Det er sosialt”! svarer Guro på spørsmål om hva det er som er kjekt med å spille på Skavøypoll United. Andreas utdyper med å si ”… vi er samlet og er en stor flokk som har noe til felles”.

At spillerne trivdes på parketten, sammen med trenerteamet, var det liten tvil om. Der viste de innsatsvilje og begeistring. En spiller sa så flott til sin lagkamerat i det han kom inn døra ”Kjekt å se deg. Flott at du er med!”. Slikt gjør en glad.

Skavøypoll IL har etablert et tilbud som ikke bare gir flere muligheten til å spille håndball, men et lag med engasjement og idrettsglede som det er kjekt å være en del av.

Laget skal delta i ungdom/voksen klassen i Gullserien.
Klubben ønsker alle jenter og gutter fra 16 år og oppover velkommen med.
Laget trener i Nordfjordhallen mandager fra kl 16.30-18.00.

 
Gullserien  
Gullserien er NHF Region Vest sitt kamp- og serietilbud for spillere med en funksjonsnedsettelse. Serien spilles over syv serierunder (fire på høsten og tre på våren) og med de ulike klubbene som arrangør. Årlig arrangeres det en bankett/årsavslutning, Gullhåndballfest, i forbindelse med siste serierunde, som går over to dager. 

Ønsker du å spille håndball i Gullserien eller ønsker din klubb å etablere et tilrettelagt lagstilbud? Ta kontakt med Klubbutvikler Inkludering Tove Iren Vindenes.
E-post: tove.iren.vindenes@handball.no Tel.: 934 19 733