Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Andresen-Wold (2).jpg

Debut 2 divisjon Menn

Jørgen Wold og Fredrik Andresen debuterte lørdag i 2 divisjon Menn

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dommerparet Jørgen Wold og Fredrik Andresen (bildet) debuterte lørdag i 2 divisjon Menn i oppgjøret mellom Bergen Vest og St. Hallvard 2.

De to tidligere Os dommerne som i dag representerer Nore Neset har siden de fant sammen for et par sesonger siden hatt en fin utvikling på banen. 

Vi har hatt en liten prat med paret, som har følgende å si debuten; 

Ny kamp på nytt nivå. Vi har tidligere vært på dette nivået som spillere så vi visste at dueller kom til å være tøffere, og tempoet noe høyere enn hva vi til nå har hatt. Men vi synes vi løser utfordringene som kommer bra og tar med oss dette som en ny lærdom.

Vi har fått en veldig fin sesongoppkjøring med deltagelse både i Tertnes og Fana sin eliteturnering, Falk Horten elite turnering og NM kamp.

Veien videre som vi vet er Lerøykvalik og stort sett kamper i 2div for menn og kvinner. Vi jobber strukturert og målrettet for å klare de langsiktige målene våre og som et steg på veien dit så jobber vi med å få plass i trainee gruppen for neste sesong.

Denne og forrige sesong har vi vært heldig å få være med i utviklingsgruppe 1 her i regionen, og har fått meget god oppfølging av både gruppeledere og andre avslutter paret.

Også Camilla Olsen og Veronica Essajee, som per i dag er regionens eneste Trainee par har vært på oppdrag i helgen. Denne gang var det kamper i NM junior i Stavangerområdet som var tildelte oppdrag. Det nykomponerte paret dømte totalt 3 NM kamper og en kamp i Menn 2 divisjon på sin tur i Region Sør Vest. 

Også Camilla og Veronica jobber seriøst og målrettet med sine oppgaver, og målet er at de to nevnte parene skal ta steget opp på enda høyere nivå. Således går man en spennende sesong i møte for de to parene.