Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kamprapport_ill_900.jpg

Oppdatere spillerstallen

De første kampene blåses snart i gang og alle lag 13 år og eldre må nå oppdatere spillerstallen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spillerstallen danner grunnlaget for å ta ut kamptroppen til hver kamp. Når en til enhver tid har oppdatert spillerstall på laget, vil en enkelt kunne legge inn kamptroppen via TA eller app'en Min Håndball på en enkel og kjapp måte. 

Dette fører igjen til at kamprapporten er ferdigutfylt når arrangør skriver ut denne og lagleder slipper fylle den ut skriftlig i hallen før kamp.

Riktig funksjon gir riktig tilgang

For å kunne administrere spillerstall og legge inn kamptropp (både i TA og Min Håndball), må klubben ha gitt lagledere riktig funksjon knyttet til laget. Når dette er gjort, kan lagledere logge inn i TA og app'en Min Håndball med samme brukernavn og passord som Min Idrett.

Digitale kamprapporter (LIVE)

Denne sesongen vil vi gradvis gå over til digitale kamprapporter (LIVE) for de aller fleste klassene i regionen. Først ut er 3.divisjon menn og kvinner, samt noen av de eldste klassene på nivå A. Mer informasjon vil fortløpende før første kamp bli sendt ut til lagene i de aktuelle klassene.

Når det skal føres digital kamprapport, er lagene nødt til å legge inn kamptropp før kampstart. Så vi anbefaler altså alle å innarbeide gode rutiner for å oppdatere spillerstall og innlegging av kamptropp, allerede nå.

Oppdatere spillerstallen

Alle spillerstallene fra fjorårets sesong ligger igjen på alle lag. Derfor må en inn i hvert lag som er påmeldt til årets sesong for å fjerne og/eller legge inn nye spillere og lagledere i spillerstallen.

Har spillerene samme draktnr gjennom hele sesongen, er det tidsbesparende å legge dette inn på spillerne i spillerstallen. Kamptroppen arver da draktnr., men det er også mulig å gi egne draktnr. til hver kamp. 

Kontrollere lisens

En kan nå lett kontrollere om spillere og lagledere til et lag har betalt lisens og forsikring, både gjennom Spillerstallen og kamptroppen til en hver kamp.

Gi lagederfunksjon i TA også

Den siste versjonen av TA, som ble publisert 29.08.17, gir nå muligheten å legg inn og redigere laglederfunksjoner på hvert lag under Mine Lag. Det kan fortsatt gjøres i SportsAdmin (SA) også.