Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lerøydagen Vadmyra skole
Elever på Vamyra skole smaker sushi fra Lerøy Seafood

Lerøydagen 2017

I samarbeid med Lerøy gjennomfører vi håndballaktivitet i skolen. Skal vi besøke skoler i ditt nærområde?

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er igjen i gang med Lerøydagen. Lerøydagen er et samarbeidsprosjekt mellom NHF Region Vest og Lerøy Seafood, hvor vi har en gymtime med håndballek for elever i skolen, i tillegg til kostholdsundervisning. Dette blir tredje periode vi gjennomfører prosjektet som er godt tatt i mot på skolene vi til nå har besøkt. 

Målsetningen er å skape håndballaktivitet i skolen, samtidig som vi gir en innføring tilpasset målgruppen på viktigheten av å spise regelmessig og ha et balansert kosthold. Målgruppen vi har valgt å fokuserer på er elever i 1-3.klasse på barneskoler, tilrettelagte klasser på alle trinn, samt introduksjonsklasser. 

Ambassadørene som drar ut på skolebesøk har til nå vært spillere fra FyllingenBergen og Tertnes Elite. De gjør en fantastisk jobb og vi får bare gode tilbakemeldinger på deres engasjement og relasjonene de klarer å skape sammen med elevene de besøker.
Til høsten ønsker vi å knytte til oss flere av toppklubbene i fylket som kan bidra inn i prosjektet, slik at vi får muligheten til å besøke enda flere barn og unge i skolen. 

Denne våren er vi i gang med aktivitet på barneskoler i Norhordaland, samt tilrettelagte klasser i hele Bergen og omegn. Til høsten skal vi i gang med aktivitet i Sogn og Fjordane og resten av Hordaland.

Dersom din klubb ønsker at vi skal besøke en skole i deres område, send oss gjerne en e-post slik at vi kan gå i dialog med skolen. 

Vi gleder oss til en travel høst med masse håndballaktivitet - også i skolen!