Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

spiller.jpg

Hvordan ser din drakt ut?

Hvordan drakten du spiller med ser ut er ikke helt uten betydning.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

For både dommere og sekretær er det av betydning av at man kan se hvilket nummer den enkelte spiller har. 

Av den grunn ønsker vi å komme med en presiering som omhandler draktens utseende, slik klubbene kan få ordnet dette frem mot seriestart tidlig i september.

I spillereglene står følgende:

4.7 Samtlige utespillere på et lag skal bære like drakter. Disse draktene skal i farge og design tydelig skille seg fra draktene til det andre laget. Alle spillere som settes inn som målvakter, skal ha spilledrakt i lik farge, og fargen skal skille dem fra begge lags utespillere og motstanderens målvakter (17.3).

4.8 Spillerne skal ha synlige tall som er minst 20 cm høye på ryggen av trøyene og minst 10 cm på brystet. Det skal brukes tall mellom 1 og 99. En spiller som både opptrer som utespiller og målvakt, skal bære samme nummer i begge tilfeller. Fargen på tallene skal stå i klar kontrast til trøyens farge(r) og design.

NHF Kommentar: I kamper i norsk serie/cup/turneringer er det tillatt at tallet på brystet er 7,5 cm høyt som et minimum.

Vi gjør spesielt oppmerksom på at alle spillere skal ha nummer både foran og bak på drakten i henhold til gjeldende regler.

Da er det bare å oppfordre alle lag som ikke har orden på sine drakter om å få trykket på nummer, slik at hverdagen til både dommere og sekretær blir enklere.

Informasjonen i denne saken er tidligere sendt til alle klubber. Det er her bedt om at informasjon videresendes internt i klubb til alle lagledere, slik at informasjonen er kjent.