Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regionslag jenter 2017 web.jpeg

Regionslagene til NM

Regionslagene våre er denne helgen på Lillehammer for å delta i NM. En liten statusrapport før de første kampene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jentelagets trener, Tore Johannessen sier følgende om forberedelsene og forventingene til helgen:

«Forberedelsene har vært relativt intensive den siste tiden, hvor vi har hatt ukentlig samlingsaktivitet. Spillemessig har vi en bra trygghet, i og med at vi har mange spillere fra samme klubb og samme miljø. Flere av spillerne har erfaring fra spill i 1.div. I spillet vårt har vi jobbet med å frem kvalitetene til hver enkelt, slik at vi kan velge spill ut i fra hvem som til enhver tid er på banen. 

Samtidig som vi ønsker å prestere best mulig når vi er på NM, er det en utviklingsarena for spillerne. Vi er opptatt av at spillerne som er med får en god opplevelse, og føler at de er kommet lite steg videre. Vi har hatt mye fokus på utvikling av enkeltspillerne i oppkjøringen mot NM.»

Med i teamet rundt jentelaget er Sølvi Hylleseth (trener) og Oddny Sønnesyn (hovedleder). Jentene spiller første kamp kl. 1830 mot Sør Vest.

 

Trener for guttelaget, Jon Heldal, sier følgende før kamp:

«Forberedelsene har vært gode, med tanke på hvor mye belastning vi kunne ligge på spillerne. Vi har hatt 7-8 treninger så langt pluss en treningskamp. Vi har en fin gruppe med forskjellige typer. Har forsøkt å jobbe med forsvarsspillet og bygge på de relasjonene som er mellom spillerne fra før.

Vi vil være skuffet om vi ikke står i en semifinale. Vi har ikke de største spillerne rent fysisk, men vi har en god gruppe som kan bite fra seg. De fleste spillerne spiller på et bra nivå til daglig, og er sentrale i klubbene de tilhører.»

Med på benken er Oddvar Jakobsen (trener) og Franny Bøthner (hovedleder). Gutten spiller sin første kamp kl. 1945 mot Nord.

Du finner mer info om NM for regionslag ved å trykke her

Regionslag gutter 2017 web.jpeg