Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Viking TIF kvalik 1 div.jpg

Kvalik 1 div menn

Viking TIF spiller onsdag den første av to kamper om en plass i neste års 1 divisjon for herrer.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Motstander i de to kampene er HK Herulf Moss. Viking TIF har fordelen av å spille hjemme først, dog i Fyllingsdalen idrettshall. Kampstart er klokken 1730.

Både Viking TIF og Herulf har vunnet alle sine kamper denne sesongen. Ser man på antall skårede og antall innslupne mål ligger Viking klart best an med imponerende 913 - 540, hvilket gir hele 373 plussmål. Det gir et snitt på 41,5 mål per kamp fremover.

Vi stilte årets Viking trener, Morten Fjeldstad følgende spørsmål; 

Blir det opprykk, og spill i neste sesongs 1 divisjon, Morten?

Vi mener at vi så langt har hatt en god sesong, og skal gjøre vårt ytterste for å få et best mulig utgangspunkt før returoppgjøret som spilles i Moss kommende lørdag. Det betyr fart i spillet fremover, slik at vi kan få spillet slik vi ønsker det.Første kamp kan bli svært viktig og av den grunn ønsker vi for oss et godt resultat. 

Det er god stemning i laget og vi mener å stille godt forberedt til det vi håper og tror blir to spennende og intense kamper. Vi har en skadefri tropp og er godt forberedt på det som møter oss. I det siste har vi også blitt bedre bakover, avslutter Fjeldstad, som leder et lag med et snitt bakover på 24,5 mål per kamp. 

Vi ønsker Viking TIF lykke til med de to kvalik kampene og håper å se klubben også i herrenes 1. divisjon neste sesong.