Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rune og preben.jpg

Dommerkontaktmøte

Det skal være dommerkontaktmøte i Hordaland 05.04  på Scandic Bergen City kl. 19-20.30.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Region Vest ønsker å utvikle flere og bedre dommere i Hordaland og her vil vi ha klubbene med på lag. Så vi har innkalt til møte for dommerkontakter for andre gang denne sesongen.

Møtet skal være på Scandic Bergen City 05.04 kl. 19.-20.30

Her skal vi ha en grundig gjennomgang av dommerpåmelding i turneringsadministrasjon (TA) og hvordan dette gjøres. Her kan klubbene starte på påmeldingen av sine dommere for neste sesong. Da er det viktig at dommerkontaktene har hatt en runde med sine dommere for å avklare hvem som ønsker å dømme neste sesong.

Vi vil også gå gjennom hvordan dommerne legger inn habilitet- og datosperrer. Slik at også dommerkontaktene kan veilede sine dommere når de trenger hjelp til dette.

Dommerutvikling vil også stå på sakslisten. Her har klubbene en god mulighet til å påvirke. Vi ønsker at klubbene skal komme med innspill, både med dommere som de tenker kan være aktuelle til utviklingsgrupper og hvordan vi kan praktisk få gjennomført dette.

Ellers så vil vi også snakke om hva man har gjennomført av tiltak i egen klubb i løpet av sesongen? Her er det mulighet til å lære og bli inspirert av hverandre og evt. avtale felles samlinger på tvers av klubber.

Så minner vi allerede om at det er obligatorisk for klubb å møte på dommerkontaktmøtet, så hvis dommerkontakt ikke kan stille selv, må enten leder, eller annen representant fra styret stille på dommerkontaktmøtet.