Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bylag gutter.jpg

Bylagene klar for avreise!

Førstkommende helg arrangeres den årlige Bylagsturneringen. For region Vest er lagene nå klar til avreise.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag klokken 0825 reiser Bylagene fra Bergen til Stangehallen for å representere region Vest i årets Bylagsturnering, den 14. i rekken. 

Jentene er først ut fredag kveld når de møter Stavanger klokken 1830. Denne kampen vil være avgjørende for hvem jentene møter videre i turneringen. Lørdag vil det være puljespill, før sluttspillet med semifinaler, finaler og plasseringskamper spilles søndag. Jentene sitt bylag blir i år ledet av Kenth Haukeland og Elisabeth Naustdal. Begge trenerne er optimistiske før helgens kamper tar til, og har stor tro på at jentene skal slå godt fra seg i årets turnering.  Forsvars- og målvaktsspillet blir i følge trenerduen avgjørende for hvor langt jentene kan nå i årets turnering.

Guttene starter årets Bylagsturnering nøyaktig èn time etter jentene, med kampstart klokken 1930 mot Trondheim. Likt som for jentene vil denne kampen være avgjørende for hvem guttene møter videre i puljespillet som spilles lørdag. Med et godt resultat allerede fredag tror hovedtrener for guttene, Morten Haugstvedt, at muligheten for en god plassering i årets turnering blir betraktlig styrket. Nøkkelen for suksess i årets bylagsturnering for guttene blir i følge Morten forsvarsspillet. Fremover på banen har guttene mer enn nok spillere som kan produsere nok mål. Samtidig er også guttene bevisste på at alle må bidra og dra i samme retning hvis de i årets turnering skal blande seg inn i kampen om en topplassering.

Alle kampene kan du følge live på handball.no. Finalen sendes på handballtv.com.

Jentene sin tropp til årets turnering finner du ved å trykke her.

Guttene som skal forsvare Bergens ære i årets turnering finner du her. 

NHF Region Vest ønsker spillere, trenere og ledere lykke til i årets Bylagsturnering!

Bylag gutter.jpg

Bylag jenter.jpg