Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BB2R9519-1.jpg

Er du vår nye instruktør?

Region Vest søker etter personer som kan holde trener og dommerkurs i vår region.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å møte en stadig større etterspørsel på kursfronten ønsker Region Vest å knytte til seg flere personer som ønsker å bli instruktører.

Neste utdanningsløp for instruktører vil starte i mars 2017, så nå er tiden inne for å melde interesse.

Vi ønsker både trenerinstruktører og dommerinstruktører som ønsker å være med å bidra til at regionen får enda flere dyktige og engasjerte trenere og dommere i fremtiden. 

Utdanningen gjennomføres fra mars til desember med sentralt og administreres delvis av Region Vest og delvis av NHF. Det legges opp til tre sentrale helgesamlinger (fre-søn) og fire regionale moduler. Kandidatene skal gjennomføre praksiskurs mellom de sentrale samlingene, som en del av utdanningen. Kurset avsluttes med en hjemmeeksamen som evalueres til bestått / ikke bestått.

Vi ønsker oss kandidater som er håndballfaglig skolerte (minimum Trener 2/Dommer 3 utdannelse), har pedagogiske evner, er utadvendt og flink til å inspirere og motivere, kan jobbe selvstendig og strukturert samt viser at de kan etterleve NHFs verdier.
Ikke minst er det viktig at du har tid til å følge utdanningsløpet og ser at du har tid til å holde kurs i fremtiden. 

Virker dette interessant kan du ta kontakt med utdanningsansvarlig Christine Ullestad på e-post eller telefon 93211280 for mer informasjon.