Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fra venstre:Cecilie Leganger, Josefine Lien (Fana), Marie Davidsen (Tertnes),  Synna Lien (Fana), Sofie Ege Grønlund (Fyllingen), Mariell Cooper (TIF Viking), Kristjan Juricic (FyllingenBergen), Oddvar Bjørnestad
Fra venstre:Cecilie Leganger, Josefine Lien (Fana), Marie Davidsen (Tertnes), Synna Lien (Fana), Sofie Ege Grønlund (Fyllingen), Mariell Cooper (TIF Viking), Kristjan Juricic (FyllingenBergen), Oddvar Bjørnestad

Trener med Cecilie Leganger

NHF Region Vest har satt i gang et målvaktsprosjekt for våre elite- og 1.divisjonsmålvakter, ledet av Cecilie Leganger, Norges beste kvinnelige målvakt gjennom tidene.

Sammen med seg har hun ressurs personer fra Olympiatoppen og Oddvar Bjørnestad, mangeårig trener som blant annet har vært målvaktstrener på Norges seniorlandslag på kvinnesiden. Målvaktsprosjektet vil samle de største målvaktstalentene på de to øverste nivåene i regionen og skal ha ukentlige samlinger med trenerduoen.

Målet for prosjektet er at noen av disse målvaktene skal delta i OL i Tokyo i 2020. Leganger og Bjørnestad er kjent for å bruke uortodokse treningsmetoder og har en unik kompetanse på fysisk trening, reaksjon og koordinasjon. Leganger la opp sin aktive karriere i 2014 etter å ha spilt de 4 siste sesongene for Larvik Håndballklubb. 

NHF Region Vest er glade for at Leganger er tilbake i håndballmiljøet og spillerne gleder seg til å dra nytte av hennes unike kompetanse og erfaring.