Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idrett for alle Handball Camp med Bjarte Myrhol

Lørdag 2. oktober arrangeres Handball Camp for barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Påmeldingen er åpen!

Sted: Åsane Arena
Start: 02.10.2021 09:30
Slutt: 02.10.2021 16:00

Det er Bjarte Myrhol med Learn Handball, REMA 1000 og Norges Håndballforbund som i fellesskap arrangerer Idrett for alle Handball Camp. Årets arrangement holdes i Åsane Arena i Bergen lørdag 2. oktober fra 09.30 til 16.00 og er gratis å delta på.

Alle barn og unge mellom 6 og 16 år med nedsatt funksjonsevne er velkomne til å melde seg på, uansett om de driver med idrett eller ei, og håpet er at så mange som mulig har lyst til å bli med på det som blir tidenes beste dag!

Klikk her for å komme til påmeldingen (begrenset antall plasser)

Bjarte vil selvsagt være til stede, og sammen med de andre aktivitetslederne vil han gi en innføring i aktiviteter med ball, morsomme leker og mye, mye mer. Den tidligere landslagskapteinen gleder seg stort til årets camp. 

– Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe med noe som gir meg energi, og som også har en betydning for andre. I dette prosjektet får jeg begge deler. Det er noe ærlig med barneidrett som jeg synes er veldig fascinerende. Gleden og entusiasmen barna viser er helt fantastisk, sier Bjarte til Learn Handball. 

For å sikre at alle trives og føler seg trygge på campen, deles deltakerne opp i mindre grupper med en dedikert trivselsleder. Alle deltakerne som er på samme gruppe får like t-skjorter slik at det er enkelt å finne gruppa, og instruktørene legger til rette slik at deltakerne kan bli kjent med hverandre og føle seg inkludert.  

På slutten av dagen er det avslutning og premieutdeling. Da får deltakerne en håndballpakke bestående av sekk, håndball og drikkeflaske i premie. I tillegg serveres det lunsj, middag og frukt underveis, og det er lagt opp til godt med pauser, god mat og masse moro!

Kontakt

Om du har spørsmål til arrangementet eller til påmeldingen, kontakt Monika Helganger i Norges Håndballforbund på e-post monika.helganger@handball.no eller telefon 95 24 24 95.

Mer informasjon om arrangementet finner du her