Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Randaberg-Nivå 1.png

Første klubb i Rogaland er sertifisert på Nivå 1

Randaberg HK er sertifisert på Nivå 1. De er første klubben i Rogaland til å oppnå denne sertifiseringen.

Tirsdag 12.mars ble det avholdt årsmøte på Randaberg. 

Randaberg HK hadde kalt inn sine medlemmer til der årlige årsmøte. Kvelden startet på vanlig vis. Inkallingen ble godkjent, videre ble det en gjennomgang av de normale protokollene. Når dette var gjennomført kunne styret i Randaberg HK dra frem en overraskelse klubben hadde holdt skjult fra sine medlemmer. Randaberg har nemlig denne sesongen arbeidet med NHFs sertifiseringsprogram, Klubbhuset. 

På årsmøtet denne dagen kunne klubben legge frem for deres medlemmer at de nå hadde blitt godkjent på Nivå 1. Randaberg HK ble med dette første klubben i Rogaland til å sertifisere seg på Nivå 1. 

Tilstede på årsmøte for å overekke diplomet for Godkjent sertifisering på Nivå 1 var Andreas Remøyholm, Klubbutvikler i NHF Region SørVest. 

 

Jeg ønsker å si gratulerer til klubben med godt gjennomført arbeid. Nå har de blitt godkjent på Nivå 1 og dette er et kvalitetstegn på klubbens arbeid. Nivå 1 handler først og fremst om å få struktur, samt utarbeide dokumenter som klubben kan jobbe ut ifra. Jeg håper derfor at klubben tar i bruk disse dokumentene i sitt videre arbeid, da tror jeg driften i klubben blir litt enklere.

Andreas Remøyholm, Klubbutvikler i Region SørVest. 

 

Vi gratulerer Randaberg HK med Godkjent Nivå 1.