Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 godjul 640.png

God jul til alle i Region Sørvest

Ansatte og styret ønsker dere alle en riktig god jul. Kontoret stenger over julen og åpner igjen 02.jan

Nok et år nærmer seg slutten. Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre dette håndballåret helt ypperlig. Vi har dette året hatt muligheten til å arrangere flere arrangementer i ulike kaliber. Fra Regionalt sluttspill og Bylagstyrnering for ungdomshåndballen, til Veteran NM for senior og innledende runder i selveste Håndball VM for kvinner. Vi er ydmyke og takknemlige, og ikke minst stolte over hva vi har fått til som en region dette året. 

 

På vegne av alle ansatte i Region SørVest ønsker vi dere alle en riktig god jul!

 

Julehilsen fra Regionsstyret v. Kim Eide

Kjære håndballvenner.
 
Det foregår en masse håndballaktivitet rundt om i hallene våre. Fra de aller minste som enda er litt usikre på hva det betyr å spille angrep, som glemmer å være keeper da det skjer noe på tribunen og som synes kiosken er det mest spennende med hele håndballen, til de som som satser for fullt på øverste nivå. I region SørVest skal det være plass til alle.
 
Foruten de vanlige treningene og kampene, har regionen arrangert veteran NM, et VM for kvinner, kursing og flere forum under VM, alt for at håndballen i vår region skal utvikles videre.
 
Håndballen i vår region utvikler seg flott, men det hadde ikke vært mulig uten alle de frivillige som stiller opp på dugnad, enten det er for klubb eller på annet arrangement. Styret i regionen er svært takknemlige for jobben dere gjør.
 
Den siste timeouten i VM brukte landslagstreneren Thorir til å formane jentene om at de skulle fullføre de siste sekundene med stil, de fikk ikke henge med hodet og skulle vise god sportsånd etter kampen. Dette vitner om håndballens verdier: Begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play. Klarer vi alle å ta disse med oss inn i hallen, enten vi er spiller, trener, dommer, frivillig eller publikum vil det skapes enda flere gode øyeblikk for oss alle.
 
Styret vil rette en stor takk til alle dommere som sørger for at kampene faktisk kan gjennom føres. Vi ønsker også å takke administrasjonen i regionen. Hver dag legges det ned arbeidstimer for at alle i vår regionen skal få et best håndballtilbud i hele regionen.
 
Kjære håndballvenner, alt dere har fått til, og attpåtil gjort juleforberedelser. Dere er region SørVest!
Så la oss nå senke skuldrene, nyte tiden fremover med de som betyr aller mest og gjøre oss klare for neste del av sesongen. Og som det synges i min favoritt julesang: 
Dog mens julenatten senker seg med trollskap og mystikk
Over juleglede, julestas og juleromantikk
Lar vi julesangen slutte, for de gamles julekveld
Ble jo nettopp slik vi ventet: Det ble jul allikevel!
 
Riktig god jul til dere alle sammen!
 
På vegne av styret i region SørVest
Kim Eide, styreleder