Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

VMLOGO.jpg

Håndballjentene returnerer til VM på hjemmebane!

Dagen vi har ventet på er rett rundt hjørnet- I morgen starter IHFs Verdensmesterskap 2023!

Håndball-VM for kvinner går snart av stabelen, med kun én dag igjen til VM 2023. Hvilken bedre måte å varme opp på, enn å hylle våre egne håndballjenter fra Norge.

Som regjerende mestre, og som det mest dekorerte laget i historien i IHF-verdensmesterskapet for kvinner, står Norge overfor høye forventninger fra nasjonen. Etter den imponerende seieren i Spania 2021, med åtte seiere og én uavgjort, har laget allerede skrevet historie med sin 4. tittel.

Troppen er en kombinasjon av erfarne og nye spiller, inkludert den lovende nykommeren Maja Furu Sæteren. Hun var en del av juniorlaget som vant VM i 2022, og banket også inn mål for Larvik i REMA 1000-ligaen i høst.

Målvaktsituasjonen har vært usikker i tiden før VM, men det er den nybakte mammaen Silje Solberg- Østhassel som danner keepertrio sammen med Marie Davidsen og Olivia Lykke Nygaard. Katrine Lunde og Silje Solberg- Østhassel har i en årrekke vært superduoen i det norske målet, men Lunde pådro seg en lyskeskade i starten av November.

Det Norske trenerteamet har full frihet til å gjøre endringer i troppen helt fram til mesterskapet starter og underveis i VM. De har derfor tid til å se an situasjonen til Lunde.

Norge spiller sin første mesterskapskamp mot Grønland i DNB Arena i morgen.

Vi oppfordrer alle til å ta turen til DNB Arena i Stavanger for å heie frem håndballjentene til en ny gullmedalje!

 

Møt opp og støtt de norske håndballjentene på vei mot et nytt verdensmesterskapsgull!

 

Norge's kampoversikt:

29.11 Kl. 20:30 Norge - Grønland

01.12 Kl. 20:30 Østerrike - Norge

03.12 Kl. 20:30 Norge - Sør-Korea

 

Kjøp billetter til Håndball VM 2023 i Stavanger og Trondheim her