Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

dommerea.png
Sigurd rommetvei (venstre) Fredrik Endresen (høyre)

Youth Camp og Håndballforum

Fokus på talentutvikling og erfaringsdeling gjennom "Youth Camp" og "Håndballforum

Vi er stolte medarrangører av den 26. utgaven av håndballmesterskapet for kvinner, og som en del av vårt engasjement har vi også rettet fokus på våre yngre håndballag i regionen gjennom spennende initiativer slik som "Youth Camp" og "Håndballforum".

Håndballforum er et arrangement som samler trenere og klubbledere fra ulike klubber fra Region SørVest. Dette forumet fungerer som en plattform for å dele kunnskap, erfaringer og bygge sterke bånd innen håndballmiljøet. Under dette arrangementet har vi hatt æren av å få besøk fra ulike foredragsholdere. I dag var det tidligere landslagssjef Marit Breivik som holdt foredrag om "individets utvikling av laget og lagets utvikling av individet".

I tillegg til Håndballforum har vi også arrangert Youth Camp, en helg dedikert til håndballspillere i alderen 13 og 14 år. Dette er et arrangement hvor lagene møter hverandre til treningskamper. Det er en unik mulighet for å møte lag man ikke spiller mot til vanlig, samtidig som man kan utvikle enkeltspillere og laget som helhet i gode treningskamper. Lagene har også fått VM- billetter til mesterskaps kampene som spilles fredag og lørdag.

Treningskampene er også en flott mulighet for våre unge, lovende dommere i regionen til å få dommertrening. Under treningskampene har dommerparene hver sin veileder, som gir tett oppfølging og nyttige tips for deres videre utvikling  "Det er veldig nyttig å få kommentarer når vi dømmer, det lærer vi mye av," sier Sigurd, en av dommerne under Youth Camp. "Det er jo veldig kjekt å få gratis kamp billetter også," legger han til. Alle dommere får i likhet med spillerne, gratis kampbilletter fredag og lørdag som takk for deres viktige bidrag