Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

VMLOGO.jpg

Frankrike: Medaljefavoritter i VM 2023

Frankrike går inn i mesterskapet som klare medaljefavoritter etter en imponerende kvalifisering.

Frankrike er klare for sin 26. deltakelse i IHF verdensmesterskapet. Som sølvmedaljevinnere fra Spania 2021 har de ambisjoner om å sikre den etterlengtede gullmedaljen.

 

Laget blir ledet av den erfarne treneren, Olivier Krumbholz, og de har satt seg høye mål i årets mesterskap. Med OL i Paris 2024 som en motivasjon og en tropp bestående av verdensklasse spillere, tyder det på at Frankrike vil bli en tøff motstander i årets mesterskap.

 

I forkant av VM 2023 gjennomførte laget en imponerende kvalifisering, med rekordseiere mot Latvia og Italia. Dette markerer deres første skritt mot lagets ambisiøse mål, ifølge Krumbholz.

 

Frankrike stiller med en solid tropp, inkludert den sterke keepertrioen Camille Depuiset, Laura Glauser, og Hatadou Sako. Laget er også forsterket av nøkkelspillere som Chloé Valenini, Estelle Nze Minko, og den unge linjespilleren Pauletta Foppa.

 

Deres første hinder i årets mesterskap blir mot Angola i DNB Arena i Stavanger. Med 12 tidligere møter har Angola kun sikret seg én seier. De står også overfor en utfordrende kamp mot Angola og Wilcard-laget Island.

 

Frankrike's kampoversikt:

30.11 Kl. 20:30 Frankrike- Angola

02.12 Kl. 18:00 Island- Frankrike 

04.12 Kl. 21:00 Frankrike - Slovenia

 

Kjøp billetter til Håndball VM 2023 i Stavanger og Trondheim her