Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ÅPNING.jpeg

Håndballfeber i DNB Arena

IFHs Håndballmesterskap for kvinner er i gang!

I dag startet IHFs Håndballemesterskap offisielt i DNB Arena i Stavanger. Arenaen var fylt med håndballfans, og stemningen var upåklagelig. Stavangers ordfører innledet mesterskapet med en høytidelig velkomst før den første kampen.

Sør-Korea møtte Østerrike i mesterskapets åpningskamp. Lagene sørget for en verdig start på mesterskapet med spenning fra start til slutt. Det var Wild-Card laget, Østerrike, som til slutt stakk av med seieren med stillingen 29-30.

Midtveis igjennom dagen ble den offisielle VM-låten spilt av Wahlstedt, etterfulgt av NEED Music som leverte et storslått show med blåsere og 32 dansere.

Sist, men ikke minst, ble kvelden avsluttet med et oppgjør mellom Norge og Grønland. Grønland hadde med seg en imponerende heiagjeng, men Norge beviste nok en gang hvorfor de medaljefavoritter. De leverte en overbevisende kamp mot Grønland hvor sluttrestultatet ble 43-11.

Åpningsdagen har overgått alle forventninger, og den har lagt et solid grunnlag for resten av mesterskapet. 

Vi ser frem til å se enda flere håndballentusiaster fylle tribunene i dagene som kommer! Skaff deg kampbillett og gjør deg klar for en skikkelig håndballhelg!

Kjøp billetter til Håndball VM 2023 i Stavanger og Trondheim her