Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

VMLOGO.jpg

VM 2023: Angola

Etter en skuffende prestasjon i 2021, er Angola klar for revansj i årets verdensmesterskap.

Angola dominerte det Afrikanske Håndballmesterskapet i 2022, og sikret seg dermed en ny plass til dette årets verdensmesterskap. Denne prestasjonen markerer deres 17. deltakelse på rad.

Lagets siste VM deltakelse var preget av skuffelse da de røk ut i den innledende fasen med tap mot både Frankrike og Slovenia, to lag de nå står overfor i samme fase av årets mesterskap.

Denne gangen er alt lagt til rette for en etterlengtet revansje med en imponerende tropp som inkluderer spillere fra europeiske ligaer, og lokale stjerner som utmerker seg på klubbnivå i Afrika. Azenaide Carlos (høyreback) og Albertina Kassoma (linjespiller) og Isabel Guialo (midtback) er noen av nøkkelspillerne i dette årets tropp.

Med sterke konkurrenter som Frankrike og Slovenia, kan det virke som om Angola også får en mer overkommelig motstander da de også står overfor wildcard-laget Island i den innledende fasen i gruppe D.

Angola spiller sin første VM kamp mot medaljefavoritter Frankrike i et spennende oppgjør 30.11 Klokken 20:30 I DNB Arena i Stavanger.

 

Angola's kampoversikt:

30.11 Kl. 20:30 Frankrike - Angola

02.12 Kl. 15:30 Slovenia - Angola

04.12 Kl. 18:00 Angola - Island

 

Kjøp billetter til Håndball VM 2023 i Stavanger og Trondheim her