Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regionsting-Tingklubber.jpg

Regionsting 2023

Vi kaster et lite tilbakeblikk på Regionstinget som ble avholdt i foregående helg, 03.-04.juni

I helgen som var ble det avholdt Regionsting for NHF Region SørVest. Tinget ble avholdt på Scandic Bystranda i Kristiansand. 

Tinget ble åpnet av tidligere leder for regionens regionstyre, Marianne Rasch Johnsen. 

Marianne ble ettefulgt av et fint innlegg fra tidliger landslagskaptein på herresiden, Bjarte Myrhol. Bjartes innlegg tok for seg tematikken "Norge er verdens beste land å være idrettsbarn i, men vi kan enda bli bedre". 

Temadelen som Myrhol holdt engasjerte hele salen. 

Etter et fint og lærerikt innlegg ble det vist håndballkamper på storskjerm, da to av regionens lag hadde tatt seg videre til finale- og semifinalespill i Euopacupen og Chapions League. 

Første kamp som ble vist var siste finalekamp i EHF European Cup mellom Nærbø - Vojvodina. Det var andre året på rad Nærbø tok seg til finalen i Europacupen. Etter fjorårets seier, og første finalekamps tap var det en sulten gjeng fra Nærbø som stilte opp på parketten i DNB Arena. Til tross for at hæren fra Hå kjempet til siste spilleminutt, ble dessverre bortelaget for sterke. Serberne fra Vojovodine stakk av med seieren og ble med det årets vinnere av Europa Cupen. 

Neste kamp som ble vist på storskjerm var Champions League-kampen mellom Györ og Vipers. Kampen endte med seier til Vipers, og de tok med det seg videre til finalen. Søndag kveld kunne jentene fra solkysten heve Champions League-trofeet over hodet etter å ha stukket av med deres tredje strake seier. 

Vi ønsker å gratulere både Nærbø og Vipers med en ellevill prestasjon. 

 

Tinget ble offisielt åpnet etter kampene og de første tingforhandlingen ble satt i gang. Etter en runde med tingforhandlinger var det duket for middag på Scandic Bystranda. Under lørdagens middag ble det utdelt pokaler til representantene til klubbene som hadde havnet på pallen i ulike serier. I tillegg ble det også delt ut Gull- og Sølvutmerkelser til noen av de som har vært en del av Region SørVests håndballfamillie i en årekke, og som har vært store bidragytere i regionens aktivtetstilbud. 

 

Søndag 4. juni fortsatte tingforhandlingene. 

Det ble også valgt inn noen nye representanter i kontrollkomitéen og valgkomitéen. Da de nye representantene i Kontroll- og Valgkomitéen var blitt valgt inn, var det Regionsstyrets tur. 

 

Vår leder, Marianne Rasch Johnsen, valgte i år å tre av som leder for Regionsstyret. Marianne har vært med i Regionsstyret i 7 år, og vært leder den siste Tingperioden. Hun har virkelig vært en stor bidragsyter i arbeidet regionen gjør, og vært en god kaptein på dette laget. Heldigvis forblir Marianne i håndballen, og skal nå tre inn i en ny rolle i ØIF håndball. Vi ønsker Marianne lykke til! ØIF er heldige som får deg med på laget!

Ny leder i Regionens styre fikk overekket ikke bare én, men to tingklubber og en ledertrøye (jakke) som har gått i arv, fra leder til leder. Regionsstyrets nye leder ble Kim Eide. Kim har den siste tingperioden sittet som Mariannes høyre hånd og nestleder i Regonsstyret. Kim er en engasjert og dyktig ressurt for håndballen, og vi ser frem til en ny periode med Kim som kaptein på laget.   

I tilllegg til ny leder, ble det også valgt inn ny nestleder og nye styremedlemmer. I tillegg ble også noen verv værende i styret for ny tingperiode. 

 

Regionsstyret for Tingperioden 2023-2026

Leder Kim Eide (NY)
Nestleder Bergliot Erås (NY)
Styremedlem Toril Høiland (Gjenvalg)
Styremedlem Anders Utbjo (Gjenvalg)
Styremedlem Nils Morten Kirkedam Blakstad (NY)
Styremedlem Maren Karlsen (NY)

Utmerkelsene som ble delt ut på Tinget: 

Regionens Gullmerke Marianne Rasch Johnsen
   
Regionens Sølvmerke Leif Emanuelsen
Regionens Sølvmerke Sverre M. Bleie
Regionens Sølvmerke Henrik Lode
Regionens Sølvmerke Christian Berven
Regionens Sølvmerke Janne M. Kjær (Ikke til stede)
Regionens Sølvmerke Solfrid Bekkevik (Ikke til stede)
Regionens Sølvmerke Kristin Foss (Ikke til stede)
   
Regionens Vimpel Agnes May Boswarva
Regionens Vimpel Dugnadsgjengen i ØIF v/Arnor Nilsen