Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Øyestad-Styret.jpg

Første klubb sertifisert på nivå 1 fra Region SørVest

Øyestad IF Håndball er første klubb som er sertifisert i Klubbhuset på nivå 1 i Region SørVest.

Bilde av styret vedlagt:
Fra venstre: Agnes-May Boswarva, Monica Ensrud Næss, Knut-Inge Jørgensen, Ørjan Svendsen, Torbjørn Krakstad og Tor Inge Heia.
Ikke tilstede: Ingvill Johnsen

 

Første klubb i Region SørVest er sertifisert på nivå 1

Klubbhuset Nivå 1-3 er NHFs klubbutviklingsprogram der oppfyllelse og godkjenning av kriteriene anses som sentrale for å kunne drive håndballaktivitet i klubb på en best mulig måte. Kriteriene vektlegger dokumentasjon, planverk, forutsigbarhet, tydelighet og kontinuitet høyt.

Øyestad IF håndball er en breddeklubb i Arendal, og har i dag over 350 spillere i aldersgruppen 6-18 år, samt seniorlag.

Klubben driftes på frivillig basis av mammaer og pappaer.

Klubben var en av de første i regionen som meldte sin interesse for den nye sertifiseringsordningen. Gjennom våren har de jobbet strukturert og målrettet med kriteriene i de fem hovedkategoriene: Klubbdrift, sport, rekruttering, dommer og frivillighet/arrangement.

 

Klubbens styre uttaler:

Godkjent sertifisering har en stor verdi for oss, og er en god bekreftelse på at vi kan levere kvalitet og bærekraftig aktivitet selv om klubben driftes 100% frivillig.

I en tid der krav og forventninger til frivillige lag og foreninger er stadig økende, er det betryggende å vite at håndballgruppens verdier er godt dokumentert og ivaretatt, både for klubbens egen del, for medlemmene og for vårt nedslagsfelt.

Det har vært jobbet godt i klubben gjennom mange år, så mye av arbeidet med Klubbhuset har vært å strukturere planer, erfaringer og kunnskap.

Styret ønsker samtidig å takke forbundet og regionen for at de har igangsatt Klubbhuset, som vi anser som et viktig og godt verktøy for vår klubbdrift. Gode planverk og rutiner gjør det enklere for frivillige å bli kjent med klubben og arbeidsoppgavene på en effektiv og oversiktlig måte.

I tillegg ønsker vi å takke Klubbhusteamet i regionen for god oppfølging i arbeidet med sertifiseringen.

Region SørVest og Klubbhusteamet gratulerer Øyestad IF Håndball med sertifiseringen og godt utført arbeid!