Annonse:
Billettsalg til Elverum - Barca i Håkons Hall
Annonse:
Billettsalg til Elverum - Barca i Håkons Hall

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Avdelingsoppsett på høring sesongen 22-23

Forslag til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud er nå publisert på regionens nettsider

Avdelingsoppsett på høring, sesongen 22/23

Forslag til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud for Aktivitetsserien 9-11 år og aldersbestemte klasser 12 år til Juniorserien, samt senior 3.-5. divisjon er nå publisert på regionens nettsider. Forslaget finner dere her. 

Velg Region SørVest og den klassen du vil se på.

Eventuelle tilbakemeldinger med ønske om endringer, og/eller informasjon om feil eller mangler i avdelingsoppsettet kan sendes til regionens e-postadresse nhf.rsvn@handball.no, innen 29. mai. Det er viktig at klubbene setter seg inn i oppsettet og benytter denne muligheten til å komme med innspill til avdelingsoppsettet.

 

C-serie

  • Per dags dato har vi ikke nok påmeldte lag til å kunne gi et tilbud i C-serien for gutter i Agder eller Rogaland, og heller ikke for jenter i 14 og 15 årsklassen i Agder eller Rogaland.
  • Det tilbys C-serie for J12/13 i Agder og Rogaland. Vi oppfordrer klubbene til å melde på flere lag i C-serien slik at vi kan få til et bedre tilbud i de ulike klassene.

 

Avdelinger slått sammen på tvers av nivå

  • Øvet og Bredde er slått sammen for G11 Agder da det ikke var tilstrekkelig antall påmeldte lag i Øvet.
    A-serie og Breddeserie for Gutter 14, 15 og 16 Agder, samt Gutter 15 og Juniorserien Gutter Rogaland, er slått sammen til en avdeling «A/Breddeserie». I Agder er Gutter 15 og 16 i tillegg slått sammen til en avdeling «G15/16 A/Breddeserie».

A-serie og Breddeserie for Juniorserien Jenter Agder er slått sammen til en «A/Breddeserie».

 

Spillmodell

  • Serien skal i utgangspunktet spilles med doble serier i de avdelingene hvor det lar seg gjøre. Spillmodell for de ulike avdelingene i seriespillet i klassene 12 år til og med Juniorserien kan likevel variere etter hvor mange lag som er i den enkelte avdeling. Dette fastsettes når arbeidet med avdelingsoppsettet er ferdigstilt. Informasjon om spillmodell vil vise i tabellkommentar på handball.no når kampoppsettet offentliggjøres.

 

REMA 1000 TH-Serien

  • I REMA 1000 TH-serien er det satt opp to nivå i både Agder og Rogaland. Vi ønsker flere påmeldte lag i Agder nivå Kortbane, og oppfordrer klubbene til å melde på lag her. Det kan forekomme endringer i noen av avdelingene i denne serien.

 

Intersport 4’er håndball

  • Oversikt over inndeling i ringer og arrangementer blir offentliggjort på minihåndballkurs i Intersport 4’er håndball i uke 40 og 41

 

For øvrig henvises det til Invitasjon til sesongen 2022-2023 for informasjon om videre fremdrift i seriearbeidet. Høringsutkast til terminlister offentliggjøres 1. juli med høringsfrist frem til 28. august. Endelige terminlister offentliggjøres 5. september. Det er viktig at klubbene gir tilbakemelding på avdelingsoppsettet i løpet av høringsperioden.

 

Kontaktpersoner for lag

For at alle skal motta informasjon om sine lag er det viktig at alle lag er registrert med riktige personer i funksjonene «Kampansvarlig» og «Lagleder», og vi ber derfor om at klubbene kontrollerer og oppdaterer dette. Eventuelle kampendringer vil bli sendt til disse personene, og det er derfor avgjørende for informasjonsflyten at de blir registrert. Samtidig anbefaler vi at klubbene avslutter de funksjonene som ikke lengre er relevante. Vi minner likevel om at personer som har funksjon på lag som ikke har spilt ferdig sine kamper i nåværende sesong, bør bli stående med disse frem til siste kamp er spilt.

Informasjon om hvordan man oppretter og avslutter funksjoner finner dere her