Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

duell01.JPG

Full jubel! Alle kan trene og spille igjen.

Etter kunngjøringen fra regjeringen foreligger det ikke lenger noen nasjonale begrensninger på håndballaktivitet, uansett alder og nivå.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter gårsdagens kunngjøring fra regjeringen foreligger det ikke lenger noen nasjonale begrensninger på håndballaktivitet, uansett alder og nivå. Alle lag og spillere kan med andre ord trene og spille som normalt, med virkning fra klokken 23:00 tirsdag 01.02.22.

Intersport 4’er håndball 6-8 år:Arrangør velger selv om de ønsker å benytte tidligere utsendt alternativ kampnøkkel, eller vanlig kampnøkkel for kamper helgen 05.-06.02.22. Fra og med mandag 07.02.22 benyttes det vanlig kampnøkkel.

Aktivitetsserien 9-11 år:For kamper helgen 05.-06.02.22 er det redusert til én kamp per lag for 9 årsklassen. I 10 og 11 årsklassen er kampene ordinært oppsatt med mindre arrangørklubben har bedt om at det reduseres til én kamp per lag for kommende helg. Fra og med mandag 07.02.22 vil kampoppsettet i 9, 10 og 11 årsklassen bli stående som ordinært oppsatt.

12 år – Juniorserien:Kamper oppsatt i disse aldersklassene går som normalt.

Senior:
Vi kan endelig meddele at seniorklassen kan trene og spille som normalt igjen. Dette er svært gledelige nyheter. Kamper som var oppsatt til og med 06.02.22 er foreløpig flyttet til fiktiv dato 01.05.22. Kamper oppsatt fra og med 07.02.22 kan spilles på oppsatt kamptidspunkt hvis begge lagene ønsker dette. I og med at denne klassen har trent uten nærkontakt, har lagene muligheten til å søke fri omberamming av kamper oppsatt frem til og med 16.02.22 hvis det er ønskelig.

Når det gjelder utsatte kamper i seniorklassen med fiktiv dato 01.05.22, ber vi lagene bli enige om nytt kamptidspunkt for disse kampene, og søke omberamming i TurneringsAdmin til nytt avtalt kamptidspunkt.

Vi minner om fristen for reservasjon mot opprykk den 15.02.22. Melding om reservasjon, underskrevet av klubbleder, sendes til nhf.rsvn@handball.no.

Kamper oppsatt på fiktiv dato 01.05.22:Vi ber lagene bli enige om nytt kamptidspunkt for kamper som av ulike grunner er satt til foreløpig fiktiv dato 01.05.22. Det søkes omberamming i TurneringsAdmin til nytt avtalt kamptidspunkt. Vi ber om at dette blir gjort så snart som mulig.  

Utvidelse av sesongen:
NHF Region SørVest har på bakgrunn av perioder med stans i kampaktiviteten, samt utsatte kamper pga. smitte, valgt å utvide sesongen ut mai. Kamper kan derfor ved behov settes opp til og med 31.05.22, med unntak av kamper i serier som skal deles og i serier med sluttspill.

Smittevern:
Det er ikke lenger noen begrensning på hvor mange lag som kan være inne i hallen samtidig. Hver arrangørklubb skal utpeke en ansvarlig person for det enkelte arrangement, og vedkommende har ansvar for at gjeldende smittevernregler følges.

I haller hvor publikum kan plasseres på faste, tilviste plasser er det ingen begrensning på antall tilskuere, og ingen krav om avstand eller munnbind så lenge man sitter i sitt sete. Arrangør skal legge til rette for at det er mulig å holde én meter avstand der hvor folk møtes på andre steder i arenaen.

I haller hvor det ikke er faste, tilviste plasser er det arrangørens ansvar å sikre forsvarlig drift. Her må grupper med familie eller andre nærkontakter holde én meter avstand til andre grupper.

Lisensen sesongen 2021-22
Minner om at lisensen må betales før spillere settes opp til kamp. Lisensen er både en trening- og kamplisens. Skader som oppstår enten på trening eller i kamp dekkes av lisensen. Merk at det er halv lisens etter 01.01.2022.
Lisensen finner du under www.minidrett.nif.no

Lykke til med resten av sesongen! Nå bretter vi opp ermene og gjør alt vi kan for at sesongen 2021-22 skal sluttføres på best mulig måte.

Hilsen Alle oss på Regionskontoret