Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20200905-Trening-Linje-5-Linderudhallen-Oslo-Foto-Ørn-E-Borgen-NTB.jpg

Info om årets Barneskoleturneringer

Vi har valgt å ikke gjennomføre skoleturnering for barneskoler på de oppsatte datoene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til alle barneskoler i NHF Region SørVest,

Håndballsesongen er allerede godt i gang, og vi hadde med det også håpet å få i gang skoleturneringene for 2022. Per nå er det dessverre ikke åpnet opp for turneringsspill utover vårt terminfestede kampoppsett, og vi ser det derfor ikke mulig å gjennomføre skoleturneringene for barneskolene på ordinære oppsatte datoer. Dette gjelder følgende turneringer:

03.02.22 Haugaland09.02.22 Stavanger og Arendal28.02.22 Kristiansand

Vi har valgt å ikke gjennomføre skoleturnering for barneskoler på de oppsatte datoene ettersom det per nå ikke er åpnet opp for turneringspill, kun enkeltkamper. Vi vil forsøke å finne alternative datoer dersom muligheten for gjennomføring skulle by seg. Dette kommer vi tilbake til så snart vi har mer informasjon om en videre gjenåpning.

Hvis det blir mulig å gjennomføre skoleturneringene for barneskolene senere vil vi sende ut en ny e-post til alle kontaktpersonene med ny dato. Vi vil da også be om en tilbakemelding på om noen av de påmeldte lagene ønsker å trekke seg, eller om de ønsker å delta på ny oppsatt dato.

NHF Region SørVest sine skoleturneringer i håndball er en viktig aktivitet for regionen vår. Nye utøvere får prøve seg, de som har spilt aktivt tidligere får en ny mulighet til å være med, og de som spiller håndball til vanlig får et kjekt tilbud. I tillegg gir dette et bidrag til økt fysisk aktivitet hos elever i skolen. Vi håper å få muligheten til å gjennomføre turneringene senere i vår, hvis ikke gleder vi oss til å se dere alle Våren 2023 😊