Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lassa skole 2020.jpeg
Lassa skole fra turnering 2020

NHF Region SørVest sine skoleturneringer håndball

Håndballsesongen er endelig i gang, og det kommende året vil vi i NHF Region SørVest arrangere skoleturneringer for barne- og ungdomsskoler i Agder Arendal, Agder Kristiansand, Rogaland Sør og Haugaland.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til alle barne- og ungdomsskoler i NHF Region SørVest,

Håndballsesongen er endelig i gang, og det kommende året vil vi i NHF Region SørVest arrangere skoleturneringer for barne- og ungdomsskoler i Agder Arendal, Agder Kristiansand, Rogaland Sør og Haugaland. Se vedlagt invitasjon. Vi håper dere blir med! 

NHF Region SørVest sine skoleturneringer i håndball er en viktig aktivitet for regionen vår. Nye utøvere får prøve seg, de som har spilt aktivt tidligere får en ny mulighet til å være med, og de som spiller håndball til vanlig får et kjekt tilbud. I tillegg gir dette et bidrag til økt fysisk aktivitet hos elever i skolen. Avhengig av antall påmeldte lag kan det bli aktuelt med kvalifiseringsspill i forkant av selve turneringsdagen. Turneringen gjennomføres med puljespill og sluttspill, slik at lagene får flest mulig kamper. En felles arrangementsdag bidrar til å gi en fin sosial ramme rundt kampene.

Vi gleder oss til stor håndballaktivitet og mye glede i hallene disse dagene.

Påmeldingen til skoleturneringene er nå åpen, og dere kan melde på lag elektronisk via lenkene i vedlagt invitasjon.

Invitasjon til skoleturnering

Påmeldingsfristen er den 15.11.2021.