Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20181026_NM-Veteran_640x360web_foto-Nanco-Hoogstad.jpg
Foto: Nanco Hoogstad

Regional Veteran helg i Stavanger

NHF Region SørVest inviterer spillere, dommere og klubber til et regionalt Veteran-arrangement!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regionalt Veteran arrangement

Som en konsekvens av at Veteran NM nå har blitt avlyst to ganger, ønsker NHF Region SørVest å invitere til et lokalt arrangement for våre klubber, dommere og lag med spillere i veteran alder. Arrangementet er planlagt arrangert på oppsatt Veteran NM dato, med spilledag lørdag 30. oktober. Dersom det er ekstra stor påmelding, vil søndag 31. oktober muligens også bli benyttet.

Det inviteres i klassene for Veteran NM (33 – 40 – 50) kvinner og menn. Det spilles i puljespill med minimum 3 kamper på samme dag. Puljevinner er etter endt dag klassevinner. Spilletiden er 2x15 minutter i alle kamper. 

Påmelding
Påmelding gjøres til Regionskontoret ved å fylle ut skjema

PÅMELDING HER (trykk her og du blir sendt videre til påmeldingsskjema)

Deltakelse er gratis for alle lag, men det vil være et trekkingsgebyr på kr 500,
om det kommer trekking etter 24 september. Påmeldingsfrist er 24. september.

Forsikring/Lisens
For å være forsikret må spillerne som deltar løse lisens. Det er laget en egen lisens for regional veteran turnering.

Sosial samling
Etter endt spilledag lørdag, i Stavanger Idrettshall, vil region SørVest invitere til en sosial samling på Scandic Royal Stavanger. Det vil bli servert en 2-retters middag (hovedrett og dessert.) Vi håper alle lag blir med oss også på kvelden for å skape litt «veteran NM stemning» også på det lokale arrangementet. Meny vil komme senere.

Overnatting
Dersom noen har behov / ønske om å overnatte sentralt i Stavanger i forbindelse med arrangementet kan dere kontakte Scandic Royal Stavanger,
e-post: royalstavanger@scandichotels.com eller telefon 51766000.
Oppgi kode (Veteran NM» og dere vil få følgende pris: kr 890 for 1 person i dobbeltrom. Kr 990 for 2 personer i dobbeltrom. Tilbudet kan benyttes både fredag til lørdag og lørdag til søndag i forbindelse med overnevnte arrangement. 

Scandic Royal Stavanger har flott beliggenhet i Stavanger sentrum. Dette er det eneste hotellet i Stavanger med eget spa & velværesenter som inneholder basseng, boblebad, badstue og treningsrom, og det beste av alt er at det er gratis inngang for alle våre boende gjester. Sett fra deg bilen i hotellgarasjen og nyt en flott helg her på Royal! Spør oss gjerne om VIP pakker! Velkommen skal du være.

Rekruttering
Vi håper flest mulig av region SørVest sine klubber ser mulighet for både å skape ny giv blant sine veteraner med dette arrangementet. Samtidig er dette en god mulighet for å forsøke og rekruttere nye veteranspillere og lag inn til arrangementet. Veteran NM er en viktig bidragsyter til at svært mange klubbledere, aktive, trenere og dommere fortsatt driver med håndball i sine lokalmiljø. Vi oppfordrer alle våre klubber til å forsøke å skape et miljø for alle dem som tidligere har vært aktiv i klubbene!

Veteran NM 2022 Bergen
Arrangementet er selvsagt ingen fullverdig erstatning for et skikkelig, fullskala Veteran NM. Tross dette håper vi på stor oppslutning rundt en regional veteran helg. Sånn sett kan arrangementet være en god start på en rekordtidlig oppkjøring til Veteran NM 2022 som arrangeres i Bergen 27. – 30. oktober 2022.

 

Med Veteran Hilsen 
NHF Region SørVest