Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lerøy 18 januar 2020.jpg
Høringsutkast sesongen 2021-22

Høringsutkast for sesongen 2021-22

Minner om at avdelingsoppsettet for ordinært spilltilbud i region Sørvest ligger publisert.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avdelingsoppsett – høringsutkast
Forslag til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud for Aktivitetsserien og aldersbestemte klasser 12 år til Juniorserien, samt senior 3.-5. divisjon er nå publisert på regionens nettsider. Forslaget finner dere her: https://www.handball.no/system/kamper/pameldte-lag/?s=200932&regionId=. Velg Region SørVest og den klassen du vil se på.

Eventuelle tilbakemeldinger med ønske om endringer, og/eller informasjon om feil eller mangler på avdelingsoppsettet kan sendes til regionens e-postadresse nhf.rsvn@handball.no, innen 26. mai. Det er viktig at klubbene setter seg inn i oppsettet og benytter denne muligheten til å komme med innspill til avdelingsoppsettet.

C-serie
Per dags dato har vi ikke nok påmeldte lag til å kunne gi et tilbud i C-serien i Agder. I de årsklassene hvor det ikke er påmeldt nok lag til å få til et tilbud, er lagene meldt på i breddeserien. Det tilbys C-serie for G12-13, J12, J13 og J15 i Rogaland. Vi oppfordrer klubbene til å melde på flere lag i C-serien slik at vi kan få til et bedre tilbud i de ulike klassene.

Avdelinger slått sammen på tvers av nivå
Øvet og Breddeserie er slått sammen for G10 Agder da det ikke var tilstrekkelig antall påmeldte lag i Øvet. A-serie og Breddeserie for Gutter 13, 14, 15 og 16 år Agder og Gutter 16 Rogaland er slått sammen til en avdeling «A/Breddeserie». A-serie og Breddeserie for J16 Agder er slått sammen til en «A/Breddeserie».

Spillmodell
Serien skal i utgangspunktet spilles med doble serier i de avdelingene hvor det lar seg gjøre. Spillmodell for de ulike avdelingene i seriespillet i klassene 12 år til og med Juniorserien kan likevel variere etter hvor mange lag som er i den enkelte avdeling. Dette fastsettes når arbeidet med avdelingsoppsettet er ferdigstilt. Informasjon om spillmodell vil vise i tabellkommentar på handball.no når kampoppsettet offentliggjøres.

REMA 1000 TH-Serien
I REMA 1000 TH-serien er det satt opp to nivå i både Agder og Rogaland. Vi ønsker flere påmeldte lag i Agder nivå Kortbane, og oppfordrer klubbene til å melde på lag her. Det kan forekomme endringer i noen av avdelingene i denne serien.

Intersport 4’er håndball
Oversikt over inndeling i ringer og arrangementer blir offentliggjort på barnehåndballseminar i Intersport 4’er håndball i uke 40 og 41.

For øvrig henvises det til Invitasjon til sesongen 2021-2022 for informasjon om videre fremdrift i seriearbeidet. Høringsutkast til terminlister offentliggjøres 1. juli med høringsfrist frem til 29. august. Endelige terminlister offentliggjøres 6. september. Det er viktig at klubbene gir tilbakemelding på puljeoppsettet i løpet av høringsperioden.

Kontaktpersoner for lag
For at alle skal motta informasjon om sine lag er det viktig at alle lag er registrert med riktige personer i funksjonene «Kampansvarlig» og «Lagleder», og vi ber derfor om at klubbene kontrollerer og oppdaterer dette. Eventuelle kampendringer vil bli sendt til disse personene, og det er derfor avgjørende for informasjonsflyten at de blir registrert. Samtidig anbefaler vi at klubbene avslutter de funksjonene som ikke lengre er relevante i SportsAdmin (SA).

Informasjon om hvordan man oppretter og avslutter funksjoner finner dere her: https://itinfo.nif.no/SportsAdmin_Funksjon