Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Invitasjon til sesongen 2021-22

Regionstyret og administrasjonen ønsker alle velkommen til håndballspill i sesongen 2021/2022 i Region SørVest

Velkommen til sesongen 2021-22

Først av alt ønsker vi å takke alle våre håndballklubber for et godt samarbeid gjennom en krevende og utfordrende sesong 2020-21. Klubbene har gjort et fantastisk arbeid i sesongen som har gått, og vi takker for deres engasjement og innsats.

Mange er mer klar enn noen gang til å spille håndball igjen og gleder seg til starten på en ny sesong. Regionstyret og administrasjonen vil gjøre vårt ytterste for at sesongen skal bli arrangert på en god måte. For å få det beste resultatet, er vi avhengig av at klubbene gjør sin del av jobben. Alle lag må meldes på innen fristen, og dere må forsøke så godt det lar seg gjøre å melde på riktig antall lag på riktig nivå. Vi oppfordrer klubbene til å melde på så mange lag som mulig ut i fra det spillergrunnlaget klubben har. Flere lag gir mer spilletid til hver enkelt spiller, som gjør det kjekkere å være med, og spillerne blir værende lenger i håndballen!

Juniorserien forrige sesong ble en stor suksess, og videreføres til sesongen 2021-22. Det inviteres i Region SørVest til to ulike nivå i denne serien: Regionserie og Breddeserie. Det vil være én avdeling i Regionserien, mens antall avdelinger i Breddeserien vil avhenge av antall påmeldte lag. Det er obligatorisk å delta med ett lag i Juniorserien for klubber påmeldt i Lerøyserien.

Minner om at det vil bli gjennomført klubbmøter på Teams, i uke 16. Invitasjon kommer ut rett etter påske.

Invitasjon sesong 2021/2022 finner du her

 

Påmeldingsfrist: 1. mai 2021.