Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20160430_elverum-Nordstrand_640x360.jpg

Informasjon om videre kampaktivitet pr 25.02

Det åpnes opp for kamper for barn og unge under 20 år fra samme kommune fra og med tirsdag 23.02.21.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Informasjon om videre kampaktivitet i Region SørVest

Regjeringen kunngjorde i en pressekonferanse fredag 19.02.21 at det åpnes opp for kamper for barn og unge under 20 år fra samme kommune fra og med tirsdag 23.02.21.

Det er fortsatt slik at det kan finnes lokale retningslinjer som er strengere enn de nasjonale reglene. Klubbene må sette seg inn de lokale smittevernstiltakene når den kommende trenings- og kampaktiviteten skal planlegges.

Vårt største ønske er at regjeringen vil tilpasse dagens regler slik at enda flere kan få et kamptilbud uavhengig av bosted. Derfor vil vi fortsette å jobbe aktivt for å påvirke både nasjonale og kommunale myndigheter til åpne opp slik at alle barn og unge får lov til å spille håndballkamper igjen.

Regjeringen opererer med korte tidsfrister, noe som medfører at vi alle må være forberedt på en rask omstilling. Dersom det åpnes opp for kamper på tvers av kommunegrensene, vil vi starte opp med kamper så fort vi har mulighet for det. Det vil likevel være muligheter til å omberamme kamper for de lagene som ønsker det.

Region SørVest arbeider med ulike alternative modeller for Intersport 4’er håndball (6-8 år) og Aktivitetsserie (9-11 år), dersom det ikke åpnes opp for at lag fra ulike kommuner kan spille kamper mot hverandre. Vi vil fortløpende gjøre endringer i disse puljene og det vil sendes ut informasjon til de lagene det gjelder når nytt kampoppsett/puljeoppsett er klart.

Nasjonale retningslinjene er nå:

· Spillere/lag fra juniornivå og yngre kan trene som normalt i henhold til protokollene.

· Lag kan delta i kampaktivitet fra tirsdag 23. februar, så lenge motstanderne er fra samme kommune.

· Maks 50 personer kan være til stede på innendørsarrangement, inklusive dommere, funksjonærer, spillere, trenere, tilskuere, hallvakt, etc.

· Topphåndballen (REMA 1000-ligaen og 1. divisjon, begge kjønn) kan trene innendørs, men ikke spille kamp. (Gjelder også treningskamper)

· Seniorlag fra 2.-6. divisjon må fortsatt vente med å trene innendørs og med kampaktivitet. Lagene kan trene utendørs, med én meters avstand mellom hver spiller.

 

For regional kampaktivitet betyr det følgende i perioden frem til og med 7. mars:

Intersport 4’er håndball (6-8 år)

· Regionen har ingen oppsatte Intersport 4’er arrangement (miniarrangement) helgen 6.-7. mars.

Aktivitetsserie (9-11 år)

· I puljer hvor det er flere lag fra forskjellige kommuner, ser vi på muligheter til å flytte arrangementet til en helg tidlig i april.

· I puljer hvor flesteparten av lagene er fra samme kommune, vil de lagene som tilhører annen kommune tas ut av puljen. Vi vil forsøke å sette opp kamper for de lagene som ikke kan delta på arrangementet i sin hjemkommune dersom det lar seg gjøre.

Vi vil lage nytt kampoppsett for de lagene som spiller i samme pulje og tilhører samme kommune. Kampoppsettet vil bli sendt ut til lagleder og klubb så fort det er klart.

12-årsklassen til og med Juniorserien (12-20 år)

· Regionen går igjennom kamper som er satt opp t.o.m. 7. mars

o Kamper som er mellom lag fra samme kommune, blir stående og vi oppfordrer til at disse blir spilt

o Kamper som er mellom lag fra forskjellige kommuner, settes til fiktiv dato 1. mai.

o Vi oppfordrer klubbene til å flytte kamper mot lag fra samme kommune inn i denne perioden frem til midten av mars.

o Alle omberamminger er kostnadsfrie og regionen setter opp dommere på kampene som flyttes inn i denne perioden.

 

Regionalt sluttspill for 13- og 14-åringene avlyses

· Regionalt sluttspill for 13- og 14-åringene som opprinnelig skulle vært spilt 8.-9. mai i Stavanger idrettshall avlyses da seriespill må prioriteres. Kampene i A-seriene i disse klassene kan derfor spilles frem til 26. mai, på lik linje med resten av kampene i vår region.

 

Avdelinger med splitt

· Kampene i avdelingene som er nevnt nedenfor kan spilles frem til 29.03.21, og tabellene denne datoen vil være utgangspunktet for deling av avdelingene. Det settes opp en enkel serie for A og B pulje. Dersom det er lag som ikke ønsker å være med i ny serie, må vi eventuelt få beskjed om dette innen utgangen av mars.

 

o G13 Bredde 03

o G13 A/Bredde 01

o G15/16 A/Bredde 01

o J15 Region

o J16 Bredde 04

o Jenter Junior Bredde 02

Eventuelle spørsmål kan rettes til regionen på e-post: nhf.rsvn@handball.no