Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjonsbilde_baller_640x360web.png

Forenklet omberamming i region SørVest

Fri omberamming i perioden 4.desember til 13.desember for kampene etter nyttår.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle søknader om omberamming av kamper må gjøres elektronisk i TurneringsAdmin (TA). 

I forbindelse med terminlistearbeidet for siste del av sesongen, ønsker vi å samle kampene i hallene slik at det blir minst mulig pauser mellom dem. Men selvfølgelig i henhold til alltid gjeldende smittevernsregler. Lagene får i perioden fra fredag 4. desember til søndag 13. desember mulighet til omberamming uten å måtte skaffe og betale dommere selv.

Tilbudet gjelder omberamming av kamper i regionens serier som skal spilles fra januar og ut sesongen 2021, og søknad må være i regionen i hende i løpet av perioden 4. til 13. desember.

Tilbudet gjelder ikke Aktivitetsseriekamper, HU-kamper eller Intersport 4-er håndball(mini).

Vi oppfordrer alle berørte lag til å gå gjennom terminlisten for kampene etter nyttår og gjøre nødvendige endringer nå. Da sparer klubben dommerutgifter og terminlisten blir mer forutsigbar.

Det søkes om omberamming via TurneringsAdmin (TA), og det må som vanlig gjøres avtale med motstander og sjekkes at hall er ledig.

For å kunne registrere søknad om omberamming, må man ha funksjonen KampansvarligLaglederLeder/Daglig leder (i klubben). Funksjoner oppdateres i SportsAdmin (SA).