Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lisenskontroll_900.jpg

Varslet lisenskontroll i region Sørvest

Vi gjennomfører lisenskontroll i regionen i perioden lørdag 17.10. - søndag 01.11.2020.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det utføres lisenskontroll av lisenspliktige spillere og dommere på alle kamper som gjennomføres i perioden fra og med lørdag 17. oktober til og med søndag 01. november. 

De som betalte lisens i forrige sesong, finner sitt lisenskrav på Min Idrett. De som ikke betalt lisens i fjor, må få opprettet et lisenskrav av egen klubb eller av NHF/Region. Dersom du har problemer med å få tilgang til lisensen, så ta kontakt med regionskontoret eller NHF sentralt snarest for å få betalingsopplysninger.

Vi understreker viktigheten av å ha betalt lisens for å ha forsikringsdekning.

De som eventuelt ikke har betalt lisens, må betale et gebyr tilsvarende lisensens pris. I tillegg må de selvfølgelig betale lisens.

Konsekvensen av å benytte spillere som ikke har betalt lisens eller har feil klubbtilhørighet, kan være at klubben blir dømt til å tape en vunnet eller uavgjort kamp og blir ilagt gebyr for en kamp klubben har tapt.

For ledere i regionens serier er det en frivillig sak om de vil betale lisens eller ikke, men ledere i NHFs serier (REMA1000 ligaen, 1. 2.divisjon, LERØYserien og Bringserien, NM m.v) må betale lisens.

Lisenskontrollen utføres på bakgrunn av kamprapportene og det er derfor viktig at disse er riktig utfylt i TA.(Turneringsadmin)