Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kast ballen - et skoleprosjekt

Kast Ballen er et nytt prosjekt som skal sørge for at enda flere barn får gleden av å leke med ball i skoleregi.

Kast Ballen er et nytt prosjekt som skal sørge for at enda flere barn får gleden av å leke med ball i skoleregi. Vi i region SørVest har vært med på å utvikle Kast Ballen når det kommer til innhold og gjennomføring, samtidig som Kast Ballen-piloten har blitt gjennomført på Haugalandet i uke 38, 39 og 40.

 

Kast Ballen består av et differensiert innhold for 1.-, 2.- og 3.klasse, der 3.klasse blant annet konkurrerer om hvem som er i mest Kast Ballen-aktivitet i løpet av en uke. Vinneren av årets Kast Ballen-konkurranse ble 3.klasse på Ådland skole. Av 15 mulig kryss i friminuttene pr. elev, fikk Ådland-elevene i gjennomsnitt 14,9 kryss pr. elev.

 

Fredag 23 oktober, var Alexander Østevik på besøk hos dem, og leverte premiene i form av en stor pokal, medalje til hver elev, fire Playfinity-baller, og tre hummelballer. Elevene fikk presentert hvordan Playfinity-ballen kan brukes, det ble tatt fellesbilde av alle elevene, samt bilde av hver enkelt elev mens de holdt den store pokalen. I tillegg var Karmøynytt til stede, og elevene syns det var stas å bli intervjuet og tenke på at de kommer i lokalavisen.

 

Målet er at Kast Ballen skal rulles ut i hele Norge i løpet av 2021. Du kan lese mer om Kast ballen her.

Kast Ballen-konkurransen - Ådland 1.png

KB-konkurransen - Ådland 2.png

KB-konkurransen Ådland 4.png