Annonse:
Gjensidige behandlingsforsikring
Annonse:
Gjensidige behandlingsforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Høringsutkast for sesongen 2020-21

Forslag til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud i region Sørvest er nå publisert

Forslag til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud for aktivitetsserien og aldersbestemte klasser 12 år til Juniorserien, samt senior 3.-5. divisjon er nå publisert på regionens nettsider.

Høringsfristen er satt til 27. mai.

Avdelingsoppsett – høringsutkast

Forslag til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud for aktivitetsserien og aldersbestemte klasser 12 år til Juniorserien, samt senior 3.-5. divisjon er nå publisert på regionens nettsider. Forslaget finner dere her: https://www.handball.no/system/kamper/pameldte-lag/. Velg Region SørVest og den klassen du vil se på.

Eventuelle tilbakemeldinger med ønske om endringer, informasjon om feil eller mangler på avdelingsoppsettet kan sendes til regionens e-postadresse nhf.rsvn@handball.no, innen 27. mai. Det er viktig at klubbene setter seg inn i oppsettet og benytter denne muligheten til å komme med innspill til avdelingsoppsettet.

  • På bakgrunn av påmelding i jenteklassen er C-serie tilbudet for 12-13 år og 14-15 år slått sammen i Rogaland. Det er en egen C-serie for J13 i Agder. Vi vil arbeide med å få med flere lag til dette tilbudet. Per dags dato har vi ikke nok påmeldte lag til å ha tilbud i C-serien for gutter. Vi ønsker at flere lag melder seg på her slik at vi kan få et tilbud også til guttene.
  • Gutter 15 og 16 i Agder er slått sammen til en avdeling Gutter 15-16 A/Breddeserie.
  • Serien skal i utgangspunktet spilles med doble serier i de avdelingene hvor det lar seg gjøre. Spillmodell for de ulike avdelingene i seriespillet i klassene 12 år til Juniorserien kan likevel variere etter hvor mange lag som er i den enkelte avdeling. Dette fastsettes når arbeidet med avdelingsoppsettet er ferdigstilt 1. juni.
  • I Rema 1000 TH-serien er det satt opp flere nivå i både Agder og Rogaland. Vi venter på tilbakemeldinger fra noen av klubbene, og det er mulig at det vil bli endringer i noen av avdelingene i denne serien.
  • Oversikt over inndeling i ringer og arrangementer blir offentliggjort på barnehåndballseminar i Intersport 4’er håndball i uke 40 og 41.

Forøvrig henvises det til Invitasjon til sesongen 2020-2021 for informasjon om videre fremdrift i seriearbeidet. Høringsutkast til terminlister offentliggjøres 26. juni med høringsfrist frem til 30. august. Endelige terminlister offentliggjøres 7. september. Det er viktig at klubbene gir tilbakemelding på puljeoppsettet i høringsperioden.

Kontaktpersoner for lag

For at alle skal motta informasjon om sine lag er det viktig at alle lag er registrert med riktige personer i funksjonene «Kampansvarlig» og «Lagleder», og vi ber derfor om at klubbene kontrollerer og oppdaterer dette. Eventuelle kampendringer vil bli sendt til disse personene, og det er derfor avgjørende for informasjonsflyten at de blir registrert. Samtidig anbefaler vi at klubbene avslutter de funksjonene som ikke lengre er relevante i SportsAdmin (SA).

Informasjon om hvordan man oppretter og avslutter funksjoner finner dere her: https://itinfo.nif.no/SportsAdmin_Funksjon

 

Med vennlig hilsen
NHF Region SørVest

Julie Brodahl
Seksjonsleder Organisasjon