Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fargerik Håndball

Region Sørvest fikk overrakt en gavesjekk av Sparebankstiftelsen for sitt arbeid med Fargerik Håndball.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

27.mai fikk NHF Region Sørvest overrakt en gavesjekk av Sparebankstiftelsen SR-Bank for sitt arbeid med Fargerik Håndball.
Målet med Fargerik Håndball er å fange opp de som vanligvis faller utenfor idretten. Satsningen må være lokalt i nærmiljøet, inkluderende og med lav terskel for deltakelse.
På sikt håper vi at elevene knytter seg opp i mot en håndball klubb og deltar på lik linje med andre barn i den organiserte idretten.

  

Sjekken pålydende kr 300.000 ble overrakt Elise Berg i forbindelse med trening på Storhaug skole i Stavanger. 

 

 


Elever ved Storhaug skole har hatt håndballtrening, mandag hver uke, hele dette året.
Over 20 jenter på 3-4 klassetrinnet har fått en god innføring i idretten av 2 flotte ambassadører i fra Sola Håndball.Instruktørene Oda og Vilde 

Vi er glade for det gode samarbeidet med Sparebankstiftelsen SR-Bank, som har vart over flere år. Både stiftelsen og NHF ser at det nytter å jobbe langsiktig, for å få flere til å utøve fysisk aktivitet. Nærhet til miljøet er viktig og det er ikke alltid det er en idrettshall i nærmiljøet. Da tas skolen i bruk.

Vi ønsker å utvikle konseptet videre i regionen. Med midlene vi når har fått til disposisjon, vil vi starte opp både i Arendal og på Nærbø, sier NHF region Sørvest sin prosjektleder Elise Berg.

Tilskuddet skal gå til å skape aktivitet, som for eksempel instruktørutgifter, halleie, baller og annet nødvendig utstyr, som er nødvendig for å gjennomføre aktiviteten.

NHF Region Sørvest sin prosjektledere er Elise Berg. Hun kan nås på epost: elise.berg@handball.no for spørsmål rundt prosjektet

 IMG_5502.MOV