Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fargerik Håndball

Region Sørvest fikk overrakt en gavesjekk av Sparebankstiftelsen for sitt arbeid med Fargerik Håndball.

27.mai fikk NHF Region Sørvest overrakt en gavesjekk av Sparebankstiftelsen SR-Bank for sitt arbeid med Fargerik Håndball.
Målet med Fargerik Håndball er å fange opp de som vanligvis faller utenfor idretten. Satsningen må være lokalt i nærmiljøet, inkluderende og med lav terskel for deltakelse.
På sikt håper vi at elevene knytter seg opp i mot en håndball klubb og deltar på lik linje med andre barn i den organiserte idretten.

  

Sjekken pålydende kr 300.000 ble overrakt Elise Berg i forbindelse med trening på Storhaug skole i Stavanger. 

 

 


Elever ved Storhaug skole har hatt håndballtrening, mandag hver uke, hele dette året.
Over 20 jenter på 3-4 klassetrinnet har fått en god innføring i idretten av 2 flotte ambassadører i fra Sola Håndball.Instruktørene Oda og Vilde 

Vi er glade for det gode samarbeidet med Sparebankstiftelsen SR-Bank, som har vart over flere år. Både stiftelsen og NHF ser at det nytter å jobbe langsiktig, for å få flere til å utøve fysisk aktivitet. Nærhet til miljøet er viktig og det er ikke alltid det er en idrettshall i nærmiljøet. Da tas skolen i bruk.

Vi ønsker å utvikle konseptet videre i regionen. Med midlene vi når har fått til disposisjon, vil vi starte opp både i Arendal og på Nærbø, sier NHF region Sørvest sin prosjektleder Elise Berg.

Tilskuddet skal gå til å skape aktivitet, som for eksempel instruktørutgifter, halleie, baller og annet nødvendig utstyr, som er nødvendig for å gjennomføre aktiviteten.

NHF Region Sørvest sin prosjektledere er Elise Berg. Hun kan nås på epost: elise.berg@handball.no for spørsmål rundt prosjektet

 IMG_5502.MOV