Annonse:
20211106 Gjensidige Cup billetter
Annonse:
20211106 Gjensidige Cup billetter

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Forenklet omberamming av kamper etter nyttår

Fri omberamming i perioden 2.desember til 8.desember for kampene etter nyttår.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle søknader om omberamming av kamper må gjøres elektronisk i TurneringsAdmin (TA). 

I forbindelse med terminlistearbeidet for siste del av sesongen, ønsker vi å samle kampene i hallene slik at det blir minst mulig pauser mellom dem. Lagene får i perioden fra mandag 2. til søndag 8. desember mulighet til omberamming uten å måtte skaffe og betale dommere selv.

Tilbudet gjelder omberamming av kamper i regionens serier som skal spilles våren 2020, og søknad må være i regionen i hende i løpet av perioden 2. til 8. desember.

Tilbudet gjelder ikke 3. divisjonskamper, doble bortekamper i regionseriene, Aktivitetsseriekamper, HU-kamper eller Minihåndball.

Vi oppfordrer alle berørte lag til å gå gjennom terminlisten for vårsesongen og gjøre nødvendige endringer nå. Da sparer klubben dommerutgifter og terminlisten blir mer forutsigbar.

Det søkes om omberamming via TurneringsAdmin (TA), og det må som vanlig gjøres avtale med motstander og sjekkes at hall er ledig.

For å kunne registrere søknad om omberamming, må man ha funksjonen KampansvarligLaglederLeder/Daglig leder (i klubben). Funksjoner oppdateres i SportsAdmin (SA).

Brukerveiledning finner du HER