Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bylag Velkommen.png

Kampoppsettet for19/20 er nå offentliggjort.

Seriestart nærmer seg og endelig er kampoppsettet for 19/20 ferdig og offentliggjort.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til alle klubber i Region SørVest,

Kampoppsett
Seriestart nærmer seg og endelig kampoppsett er offentliggjort.

Endelig kampoppsett for alle regionens seriekamper for aldersklassene 12 – 18 år, samt senior 3. divisjon og lavere for sesongen 2019-20 er publisert på regionens nettside gjeldende fra 6. september.

Oppsettet for Aktivitetsserien (9-11 år) er offentliggjort tidligere. Rundedatoer og spillesteder for Minihåndball (6-8 år) blir offentliggjort i forbindelse med Barnehåndballseminar i september/oktober. Det er satt av halltid til Minihåndball og dette vises i banedagboken.

Kampoppsettet finnes fra valget Kamper på handball.no. Velg Region SørVest i nedtrekksmenyen og skriv gjerne kjønn og alder/divisjon (f.eks J12) i søkefeltet.

Sjekk kampoppsettet for ditt lag og pass på at dere alltid forholder dere til oppdatert kampoppsett.

Vi oppfordrer alle å laste ned appen Min Håndball og bruke denne for å alltid ha enkel tilgang til kampoppsettet og andre nyttige opplysninger.

Vi ser at klubbene har jobbet godt med kampoppsettet i høringsperioden og det har kommet inn mange ønsker om endringer fra klubbene. Vi har endret der det var mulig, det vil si der hvor det var enighet mellom lagene og ny tid var avtalt innenfor et tidsrom hvor hall var tilgjengelig. I noen tilfeller har det også vært nødvendig å flytte på kamper uten at lagene har bedt om det for å rette opp feil i det maskinelle oppsettet. I løpet av høringsfristen fikk vi dessverre inn en del meldinger fra idrettshaller som hadde dobbeltbooket i sin hall. Vi har av den grunn i noen tilfeller måtte flytte kamper til ny hall og/eller dato uten at klubbene har bedt om dette.

Trekkinger av lag er oppdatert pr 6. september og melding er sendt til oppgitte kontaktpersoner i de aktuelle avdelingene.

Påmelding av nye lag er registrert og oppdatert pr 6. september.

I de nærmeste ukene vil regionen se om det er mulig å samle kampene noe, slik at vi utnytter tilgjengelig halltid best mulig, og slik at det kan bli gode og sammenhengende arrangementer i hallen. Klubbene må derfor være forberedt på at noen av kampene kan flyttes på klokkeslett, også etter offentliggjøring av kampoppsett.

Elektronisk kamprapport

Elektronisk kamprapport skal brukes i aldersklassene fra 12 år og opp til seniornivå.

Det skal brukes Live Standard-versjon for elektronisk kamprapport.

Det er mulig å sette opp testkamper for Live-føring hvis klubbene ønsker å øve seg på registreringen. Klubbene må da be om en spesifikk dato for Live-testkamp.