Annonse:
Annonse for Gjensidige Plogger app
Annonse:
Annonse for Gjensidige Plogger app

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Nanco Hoogstad
Foto: Nanco Hoogstad

Regional samling 04

Helgen 15. - 16.juni er det Regional Talentsamling for 175 gutter og jenter, født 2004, i Stavanger Idrettshall.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når Region Sørvest skal samle alle "talentene" født 2004 blir det en kjempestor gjeng. 100 jenter og 75 gutter i fra Arendal i Sør til Haugalandet i Nord er invitert. Samlingen vil foregå i Stavanger Idrettshall fra lørdag 15. juni til søndag 16.juni. Overnattingen er i Ynglingehallen som ligger 200m i fra Stavanger Idrettshall.

Første håndballøkt starter lørdag kl 1300 og siste økt er ferdig søndag kl 1700. Dette vil bli en flott mulighet for spillerne å vise seg frem for Region Sørvest, regionale trenere og støtteapparat forøvrig.

Alle deltakerne kan også se frem til lørdagskvelden. Da skal tidligere landslagspiller, Tonje Nøstvold, holde et foredrag med tittelen "Hvordan bli god".

Det viktigste vil nok allikevel være alle de gode treningsøktene som skal gjennomføres. Det er heller ikke vanskelig å skjønne at det kommer til å bli en skikkelig sosial samling for disse 15 åringene.

Samlingen ledes av Leder for Spill og trening i Region Sørvest, men har med seg flere ansatte og sone/regionale trenere. 
Det vil også være med egne målvaktressurser for å ivareta også alle de talentfulle målvaktene vi har i regionen. 

Vi ønsker alle velkommen til Stavanger og ber alle om å lese nøye gjennom invitasjonen, slik at dere er best mulig forberedt til en kjempekjekk samling i Stavanger helgen 15 og 16 juni.