Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Landsdelssamling.png

Landsdelssamling

Den andre landsdelssamlingen for 17-åringer, med spillere fra Region SørVest og Region Vest, ble arrangert i Bergen

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den andre landsdelsamlingen for 17-åringer med spillere fra Region SørVest og Region Vest ble arrangert i Bergen i Fana Arena. 40 spillere fra hver region fordelt på gutter og jenter deltok på denne samlingen. Treningene ble ledet av regionale landslagstrenere samt landslagstrener gutter 00/01 Jonny Jensen og landslagstrener jenter 00/01 Sissel Nygård Pedersen.

 

Vi ønsket en helg med gode treningsøkter, gode samtaler, fysisk og teoretisk påfyll, sosial samling og gode kamper.  

Fokuset på treningene var fortsatt individuelle forsvarsferdigheter samt pådrag i rom og viderespill. Det var tøffe dueller og høy intensitet på treningene. Siste økten på søndag valgte vi å trene på tvers av regionene og det var stor suksess. Spillerne var veldig motiverte og konsentrerte på treningen og jobbet bra. 

 

Parallelt ble det kjørt en samling for dommere. To par fra hver region deltok fra utviklingsgruppe 1, og var kalt inn til å delta på denne dommersamlingen. Hensikten med å koble dommere opp mot Landsdelsamlingen er å styrke samarbeidet mellom spiller, trener og dommer.

 

Region SørVest vil takke alle spillerne, dommere, trenerne og arrangører for en vellykket helg og ser frem mot neste samling til høsten. Vi vil også takke Region Vest for et godt samarbeid både i forkant og under samlingshelgen.

 

IMG_4127.jpg

 

 

IMG_4128.jpg

 

IMG_4129.jpg

 

IMG_4130.jpg

 

IMG_4131.jpg