Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Høringutkast

Forslag til avdelingsoppsett i akt- og aldersbestemte klasser, samt senior er publisert på regionens nettsider.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til alle klubber i NHF Region SørVest,

Pulje- og avdelingsoppsett – høringsutkast

Forslag til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud for aktivitetsserien og aldersbestemte klasser 12 til 18 år, samt senior 5.-3. divisjon er publisert på regionens nettsider.

Forslaget finnes på https://www.handball.no/system/kamper/pameldte-lag/. Velg Region SørVest og den klassen du vil se på.

Eventuelle tilbakemeldinger med ønske om endringer, informasjon om feil eller mangler på avdelingsoppsettet sendes på e-post nhf.rsvn@handball.no til regionen innen 26. mai. Det er viktig at klubbene setter seg inn i oppsettet og benytter denne muligheten til å komme med innspill til både avdelingsoppsett og gjennomføringsmodell.

  • Regionen ønsker å legge til rette for et breddetilbud i U20 klassen for jenter. Per i dag er det tolv påmeldte lag i U20 klassen for Jenter. 7 lag fra Agder og 5 lag fra Rogaland. Vi oppfordrer andre klubber som har spillergrupper som ønsker å ta del i dette tilbudet, om å ta kontakt med regionen snarest mulig. Vi arbeider med en endelig gjennomføringsmodell for denne klassen.

  • Spillmodeller i seriespill i klassene 12-18 år, vil variere etter hvor mange lag som er i den enkelte pulje. Dette fastsettes etter arbeidet med puljeoppsettet er ferdigstilt 1. juni.

Forøvrig henvises det til Invitasjon til sesongen 2019-2020 for informasjon om videre fremdrift i seriearbeidet. Høringsutkast til terminlister offentliggjøres 28. juni med kommentarfrist 1. september. Endelige terminlister offentliggjøres 6. september. Serien er planlagt gjennomført med doble serier.

Aktivitetsserien:

Dersom klubbene har flere lag i samme klasse, er det som hovedregel plassert to lag fra

samme klubb i samme pulje. Dersom klubben ønsker noe annet, må det meldes på e-post til

regionen innen 26. mai. Vi gjør oppmerksom på at dersom det er flere enn to lag fra samme

klubb i samme pulje, må det påregnes å få noen kamper mot lag fra egen klubb.

Det er viktig at klubbene gir tilbakemelding på puljeoppsettet i høringsperioden.

Kontaktpersoner for lag

Det er viktig at alle lag er registrert med riktige personer i funksjonene som Kampansvarlig og Trener, og vi ber om at klubbene kontrollerer og oppdaterer dette. (Eventuelle kampendringer blir sendt til disse personene, og det er derfor avgjørende for informasjonsflyten at de blir registrert.)

Samtidig anbefaler vi at klubbene avslutter de funksjonene som ikke lengre er relevante i SportsAdmin (SA).

Informasjon om hvordan registreringen gjøres finnes her.