Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball_temamal.jpg

Aktivitetsserien

Serien blir arrangert som aktivitetsserie/puljespill hvor lagene får inntil 3 kamper pr dag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

3.5 AKTIVITETSSERIE – GENERELT

I Aktivitetsserien melder klubbene på lag. Serien blir arrangert som aktivitetsserie/puljespill hvor lagene spiller 2 eller 3 kamper pr dag.

For å unngå at lagene skal spille mange kamper mot lag fra samme klubb, vil vi, som utgangspunkt, plassere maksimalt to lag fra hver klubb i samme pulje.

Dersom klubben melder på underårig lag (f.eks 10-åringer i 11-års klassen), ber vi om at spillernes alder blir angitt i kommentarfeltet.

3.6 AKTIVITETSSERIE, 4-er håndball, Jenter/Gutter 9 år, født 2008
Spillet foregår på tvers av banen med minihåndballmål. Ballstørrelsen skal være 00/micro. Det benyttes 4 spillere på banen samtidig. Det bør ikke være mer enn maks 6 spillere på hvert lag. Meld på tilstrekkelig antall lag, slik at alle spillerne får mest mulig spilletid.

Det er sju arrangement i løpet av sesongen.

3.7 AKTIVITETSSERIE, 4/6-er håndball, Jenter/Gutter 10 år, født 2007
10-årsserien vil være en kombinasjon av spill på både liten og stor bane. Det samlede kamptilbudet for 10-åringene vil omfatte 4 arrangement med spill på liten bane før jul og 4 arrangement med spill på stor bane etter jul.

Spill på liten bane vil foregå på tvers av banen med minihåndballmål. Arrangementene gjennomføres på samme måte som for 9-åringene med inntil 3 kamper pr dag. Det benyttes 4 spillere på banen samtidig. Det bør ikke være mer enn maks 6 spillere på hvert lag.

Spill på stor bane vil gjennomføres etter samme mal som for 11-åringene, med 6 spillere på hvert lag. Kampene spilles på full bane. Det benyttes ordinære håndballmål med nedsenket tverrligger. Serien blir arrangert som aktivitetsserie/puljespill hvor lagene vanligvis spiller to kamper pr dag.

Dersom ikke klubben gir beskjed om noe annet, vil det bli satt opp like mange lag pr klubb på stor bane som det var på liten bane.

3.8 AKTIVITETSSERIE, 6-er håndball, Jenter/Gutter 11 år, født 2006
Serien blir arrangert som aktivitetsserie/puljespill hvor lagene vanligvis spiller to kamper pr dag. 11-årsklassen spiller 6 mot 6 på full bane.

Det er to nivåer på spilltilbudet; ”Øvet” og ”Bredde”. Lagene velger selv nivå, og det er viktig at dette stemmer best mulig med lagets ferdigheter.

Det benyttes nedsenket tverrligger i 11-årsklassen.