Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Minihåndballgutta 2017

Kåsen G11 var ivrige da minihåndballgutten Niklas Tingvik fikk besøk på trening.

Gjennom et helt år får 16 utvalgte gutter, Minihåndballgutta, være maskoter for sine store forbilder Håndballgutta i regi av Gjensidige. Alle Minihåndballgutta får hver sin mentor på landslaget, og mentoren kommer på besøk for å lede en av treningene til laget deres. I den anledning hadde derfor Espen Christensen tatt turen til Kåsen G11, og han kunne ikke være noe annet enn imponert over innsatsen til guttene fra Kåsen:

- Det har vært veldig gøy å ha de på trening. De fulgte godt med hele tiden, og de har vært veldig flinke alle sammen. Gjennomføringen av treningsøkten gikk derfor veldig enkelt og greit, sier landslagsspilleren.

Espen Christensen er mentoren til Kåsen spilleren Niklas, som har store ambisjoner om å bli like  god som mentoren sin. 

Først ut var et pressetreff i Oslo, hvor troppen til VM ble presentert. Niklas fikk her sitt første møte med sin mentor; Espen Christensen, som forøvrig også er fra Rogaland. I tillegg fikk han treffe resten av landslaget.

3.mai fikk minihåndballgutta være med på festen i Oslo Spektrum som maskotter, når Norge fikk sin revansje. Da slo de Frankrike i sin hjemmekamp i EM-kvalifiseringen.

9. og 10. juni inviterer Gjensidige Niklas og de andre minihåndballgutta til Elverum og Gjensidige up. Der skal de på ny være maskotter under Norges kamp mot Sverige. I tillegg får de på lørdagen være med på landslagstrening og lagmøte, før de skal spise lunsj med landslaget.

Men altså torsdag 1.juni var Espen Christensen på besøk hos Kåsen. 

Espen Christensen er født i juni 1985 og spiller nå i sammen meden annen landslagsprofil og Rogalandsgutt,  Gøran Johannessen i GOG svendborg TGI. Han har spilt 64 landskamper og debutert allerede i 2002.

Region Sørvest ønsker Niklas lykke til som maskott dette året, og håper han får mye inspirasjon til å trene masse og bli en god håndballspiller.