Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Utdanning

Utdanning

Kjære håndballvenner!

Velkommen til en ny og spennende håndballsesong. Vi i NHF Region Sør ønsker å sette ytterligere fokus på utdanning, og har derfor utarbeidet en kurskatalog for vår trener- og dommerutdanning. Katalogen vil være tilgjengelig på nett, og vil være et levende dokument, som kontinuerlig oppdateres.

Utdanning er viktig! Trenerne i håndball-Norge spiller en sentral rolle med tanke på å skape positive idrettsopplevelser for deltakere på alle nivåer. Dagens trenere skal ikke bare instruere i tekniske sider ved håndballidretten, men også bidra til å utvikle utøverne fysisk, sosialt og kognitivt. Bli med å øk din faglige kompetanse og kjennskap til håndballidretten hos oss. Vi tilbyr denne sesongen kurs tilpasset flere nivåer, både innenfor trener- og dommerutdanningen. Enten du som forelder har sagt ja til å trene et lag for første gang, eller du ønsker mer omfattende kurs, vil du finne kurs hos oss som passer for deg, og vil bidra til å utvikle din kompetanse.

Her finner du en god og informasjonsrik oversikt over trener – og dommerkurs vi tilbyr denne sesongen. Vi håper å se deg på kurs! 

Mats Kristoffersen
Seksjonsleder Spill og Trening
Norges Håndballforbund Region Sør