Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Utdanning

Utdanning

Kjære håndballvenner!

Trenerløypa er oppdatert og vi gleder oss til en fullverdig håndballsesong! 

Endelig – som vi gleder oss til å komme i gang med en helt normal håndballsesong etter to år med pandemi. Vi i NHF Region Sør ønsker å sette ytterligere fokus på utdanning, og har derfor oppdatert en kurskatalog for vår trener- og dommerutdanning. Katalogen er tilgjengelig på nett, og vil være et levende dokument, som kontinuerlig oppdateres.  

Utdanning er viktig!  
Trenerne i håndball-Norge spiller en sentral rolle med tanke på å skape positive idrettsopplevelser for deltakere på alle nivåer. Håndballen trenger fremdeles deg som trener og ressursperson slik at alle barn og unge som er aktive i idretten vår, skal trives og få ett godt tilbud der de er. Ett godt tilbud vil si at vi har det gøy, vi trives og har det sosialt sammen, med stor aktivitet og gode treninger. 

Vi tilbyr denne sesongen kurs tilpasset flere nivåer, både innenfor trener- og dommerutdanningen. Enten du som forelder har sagt ja til å trene et lag for første gang, eller du ønsker mer omfattende kurs, vil du finne kurs hos oss som passer for deg, og vil bidra til å utvikle din kompetanse. 

Endringene i trenerløpa har tre hovedkategorier: 

  • Trenerrollen som tema skal forsterkes
  • Mer digital trenerløype
  • Bruke og systematisere fagstoffet til NHF. 

Sett av tid til kurs! 

Barn og unge trenger at vi stiller opp :) 

Mats Kristoffersen
Seksjonsleder Spill og Trening
Norges Håndballforbund Region Sør