Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trenerutvikling

Årets sesong er straks i gang og vi har mange spennende trenerkurs å tilby trenere i regionen vår. Vi starter med Barnehåndballtrenerkurs allerede i midten av august og så går det slag i slag gjennom hele sesongen, så det skulle være mulig for alle trenere å finne et kurs som er av interesse og som vil gjøre deg til en enda bedre trener. Godt kurs alle sammen:)

Trenerutdanning 2017-18

Region Sør har fokus på trenerkompetanse og trenerutdanning.

Vi kjører i gang både uformelle og formelle trenerkurs denne sesongen som skal gi alle trenerne våre mulighet til å finne et kurs som kan gi deg påfyll av motivasjon og kunnskap.

 

Formelle trenerkurs:

Barnehåndballtrener er et kurs for de som skal trene barn i alder 6-11 år. Kurset består av de 4 første modulene av Trener 1, Modul 1-4. Hver modul er på 4 skoletimer. Kurset går over en helg eller 4 kvelder. Fokus er på organisering av treningsøkta, ballbehandling, koordinasjon, kast og mottak og normer og verdier rundt trening og kamp for barn. Deltakerne er selv utøverapparat.

Trener 1 bestr av 12 moduler. Hver modul er på 4 skoletimer. Kurset passer for de som skal trene barn- og unge i alder 6-16 år. Fokus er metodisk innlæring av de vitkigste teknikkene, organisering av en treningsøkt, verdiene i håndballen rundt trening og kamp, fysisk trening av barn og unge og trenerrollen. Deltakerne er selv utøverapparat.

Trener 2 består av 20 moduler, hver modul på 4 skoletimer. Kurset passer for de som skal trene ungdom og voksne i alder 16 år og oppover. Fokus er på treningsplanlegging, taktiske valg for de ulike spillposisjonene og i kamp/trening, mental trening og håndballskader. Eksternt utøverapparat.