Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kragerø g18.jpg
Kragerø G18

Nasjonalt sluttspill?

Til helgen spilles fellesrundene i årets Lerøy- og Bringserie. Nå er det siste innspurt om sluttspillet og flere av regionens lag spiller om den muligheten.

Lerøy gutter

De to beste lagene i hver pulje er kvalifisert til nasjonalt sluttspill, sammen med de to beste treerne

Avdeling G18 -1

Kragerø ligger på en foreløpig 2. plass i pulja før helgens kamper. De ligger med like mange poeng som Follo på første plass. I helgen møter de Åsane og Halden som ligger på henholdsvis 3. og 6. plass i pulja.

HK-72 Sande følger rett etter på en foreløpig 4. plass i samme pulje. I helgen møter de Nordstrand og Follo som ligger på 5. og 1. plass i pulja. Det blir en tøff helg, men er teoretisk mulig.

Avdeling G18-2

ROS ligger på en foreløpig 4. plass i pulje 2 før helgens kamper. I helgen møter de Asker og Fjellhammer som ligger på henholdsvis 5. og 2. plass. Tøft blir det også for ROS, men det er mulig.

 

Lerøy jenter

De to beste lagene i hver pulje er kvalifisert til nasjonalt sluttspill

Avdeling J18-4

Larvik HK er regionens eneste jentelag som har mulighet til sluttspillplass i Lerøyserien. Og det er tett i toppen. Larvik, Fredrikstad og Ålgård ligger alle med 12 poeng og nettopp disse lagene møter hverandre i fellesrunden. Hvem er best når det gjelder?

Lerøyserien avsluttes i Drammenshallen med kamper fredag, lørdag og søndag.

Bring gutter

De to beste lagene i hver pulje er kvalifisert til nasjonalt sluttspill

Avdeling G16-1

Urædd ligger på en foreløpig 2. plass i avdelingen med to poeng opp til Åsane på første. I helgen møter gutta fra Urædd Ski som ligger på 3. plass og Linderud/Linje 5 som ligger på 7. plass.

Litt tøffere vei får Sandefjord TIFs gutter – de ligger på en foreløpig 4. plass i samme pulje og møter Askim/Skiptvet og ledende Åsane. Men muligheten er der.

Avdeling G16-2

Flint Tønsberg ligger to poeng bak ledende Nærbø i avdeling 2, og i helgen møter gutta fra Tønsberg Haslum og Kjøkkelvik som ligger på henholdsvis 6. og 8. plass. Sluttspill er absolutt innenfor rekkevidde.

Avdeling G16-3

Runar ligger på en foreløpig 2. plass i avdeling 2, og i helgen møter de Holmestrand og Kjelsås. Det er duket for tøffe kamper, men vi krysser fingrene for sluttspillplass.

Nevnte Holmestrand ligger foreløpig rett under sluttspillstreken, og i helgen møter de Runar og Kjelsås.

Bring jenter

Nummer en i hver avdeling, samt de to beste toerne er kvalifisert til nasjonalt sluttspill.

Avdeling J16-1

Larvik Turns J16 ligger på en foreløpig 2. plass i avdeling 1. I helgen møter de Kongsvinger og Haslum som ligger på henholdsvis 6. og 8. plass i pulja.

Avdeling J16-2

Flint Tønsberg leder avdelingen, og møter i helgen nr 4 og nr 7 i pulja - Kjelsås og Lørenskog. Kolbotn har like mange poeng, og lagene spilte uavgjort når de møttes. Flint er rangert over på grunn av målforskjell.

Avdeling J16-5

Urædd er ubeseiret i pulja og møter i helgen Kjøkkelvik og Hundvåg som ligger på henholdsvis 5. og 2. plass i pulja.

Lerøyserien avsluttes i Skedsmohallen og Fjellhamar Arena med kamper fredag, lørdag og søndag.

Du kan lese mer om Bringserien og Lerøyserien

Vi ønsker alle våre lag lykke til i helgen!