Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 godjul 640.png

God Jul, kjære håndballvenner

Et år har gått og vi har kommet til tiden da “Sneen daler lett og fin, og strøk så fint på ruten min, i morges da jeg drømte på min pute…” slik drømmer vi mange om å våkne i mørketiden.

Et Norge i nysnø, lett puddersnø som daler ned, med store vakre snøkrystaller og en sol som står opp på en vakker morgenrød vinterhimmel. Inne er det lunt, varmt og fyr i peisen, blafrende stearinlys på bordet og gjerne noe rykende varmt i julekoppen. Postkort, instagram og facebook viser mange slike vakre fremstillinger av morgenstunder rundt om i Norges land.

Men, tiden er også inne for refleksjon og ettertanke om året som har gått. Det har vært nok et år med mange hendelser i Norge og i verden. Krigen raser fortsatt i Ukraina, det har eksplodert på Gaza, renta stiger jevnt og trutt, strømprisene er fortsatt høye og flere kjenner på at økonomien ikke strekker til. Hallen blir en frisone, her er det fellesskap, små og store med samme mål, ballen skal sprette og gjerne inn i målet skvette.

Viktigere enn noen gang er samhold, fair play og innsatsvilje, fra oss alle. Her er klubbene best i klassen. Nye spillere kommer til og økonomisk støtte blir ordnet, hos oss skal det ikke stå på plassen. Sammen får vi det til, med både utvikling og spill. Ingen skal alene stå, her skal alle være med å nye mål nå.

Vi har vi truffet mange klubber, i hallen, på klubbesøk, dommer- og trenerkurs og i dialogmøter i løpet av året. Følelsen av fellesskap og samhold er viktig, og nærhet til klubb settes høyt, sammen kan vi gjøre mye «gøyt».

Nå er juleferien rett rundt svingen, og vi kan ta noen velfortjente fridager. La julen bringe dere varme, glede og tid til å være sammen med deres nærmeste.

Vi ser fram til et nytt spennende år med nye muligheter, hvor vi igjen vil ta fatt på jobben med å vokse og utvikle oss videre. Vær rause, vis omsorg og vær til stede for hverandre.

Og dere, kos dere med både fyr på peisen og noe varmt i julekoppen!

Med disse ord ønsker vi alle fine håndballvenner en strålende God Jul og et magisk Godt Nytt År

På vegne av styret og ansatte i Region Sør
Gro Gulliksen, styreleder