Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640_NHF-logo_RegionSor.jpg

Terminlister sesongen 2023/24

Terminlistene for den kommende sesongen er nå publisert!

Terminlistene for sesongen 2023/24 er nå klare! Alle terminlister finner du ved å gå via "Kamper", velge Region Sør og søke opp aktuell klasse. Du finner også kampene i appen Min Håndball.

NB: Det er viktig at klubben legger inn riktig lagleder/trener på hvert lag! 

 Praktisk informasjon

  • Terminlistene vil ligge åpne fra de publiseres til sesongstart. Det er verdt å merke seg at terminlistene er levende og oppdateres fortløpende over sommeren.
  • Det er fri omberamming til og med søndag 20. august. Alle omberamminger må avklares med halleier og motstander. Elektronisk omberamming av kamper foregår i TA. Velg "NHF Region Sør ordinær omberamming 23/24"
  • J/G 11: Aktivitetsserien avvikles som serie (6'er håndball). På enkelte helger er det lagt hjemme- og bortekamper i samme hall. Omberamminger må derfor sendes på e-post til nhf.rsn@handball.no

 

Vær oppmerksom på at disse klassene må være ferdigspilt innen utgangen av:

J/G 16: Uke 49

J/G 20: Uke 48

Ved lagspåmelding hadde alle klubber muligheten til å legge inn ett antilag på jentesiden og ett på guttesiden. Vi har strukket oss langt for å få til dette, men kan likevel ikke garantere at det ikke finnes kollisjoner.

Dersom vi ikke har klart å ta hensyn til tidssperrer anbefaler vi å flytte disse kampene i den gebyrfrie perioden frem til 20. august.

Spørsmål? Kontakt oss på nhf.rsn@handball.no

 

Husk også å melde på laget til Region Sør Cup - påmeldingsfrist er 20. august!

 

NHF Region Sør ønsker alle en riktig god sommer!