Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kragerøG16.jpg
Foto: Kragerø

Sluttspill i Bring?

I helgen spilles fellesrunden i Bringserien i Osloområdet. Flere av våre lag kjemper om sluttspillplass og her er fortsatt mye åpent.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Runars J16 topper avdeling 1 i øyeblikket, men ligger a poeng med Nordstrand. De spiller sine kamper i Skedsmohallen og møter Viking som ligger 3 poeng bak og Klyve som ligger 4 poeng bak.

Flint Tønsberg ligger på 4. plass i avdeling 2 før fellesrunden. Går alt riktig vei, kjemper de om sluttspillplass. I helgen møter de Hinna som ligger på 7. plass i avdelingen og Heimdal som ligger sist i avdelingen. Kampene spilles i Skedsmohallen.

Gulset ligger a poeng med 1. plassen i avdeling 6. I helgen møter de Bækkelaget som ligger på en foreløpig 7. plass og Romerike Ravens som ligger nest sist. Kampene spilles i Skedsmohallen.

Konnerud gutter ligger på en foreløpig 3. plass i avdeling 1. I helgen møter de Strømmen/Glimt som ligger nest nederst og Utleira som ligger på 6. plass. Kampene spilles i Jessheim Is og flerbrukshall.

HK-72 Sande ligger i øyeblikket rett under sluttspillstreken med 7 poeng i avdeling 2. I helgen møter de Kolbotn som ligger på en foreløpig 5. plass og Reistad som ligger nest nederst. Kampene spilles i Jessheim Is og flerbrukshall.

Det samme gjelder gutta fra Sandar i avdeling 3 og i helgen møter de Langhus som ligger på plassen bak og Haslum som ligger på en foreløpig 2. plass. Kampene spilles i Skedsmohallen.

Kragerø ligger før helgen over sluttspillstreken og i helgen møter de Sandnes som ligger på 4. plass og Bodø som ligger på 7. plass i avdelingen. Kampene spilles i Skedsmohallen.

Les alt om Bringserien her.

 

Vi ønsker lykke til!