Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

halsenj18.jpg
Halsen J18

Kampen om sluttspillet

I helgen spilles fellesrunden i Lerøyserien i Tønsberg. Flere av våre kjemper om sluttspillplass og ingenting er foreløpig avgjort.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jentene fra Flint Tønsberg ligger på 4. plass i avdeling 1 før fellesrunden. De har like mange poeng som Fyllingen på plassen over. I helgen møter de Ørland som ligger på siste plass i avdelingen og Aker som ligger på plassen bak Flint Tønsberg. Skal de klare sluttspill er de avhengig av de selv vinner sine kamper, samt at Hinna avgir poeng.

Halsen topper avdeling 3 med 6 av 6 seire. I helgen møter de Follo HK Damer som ligger på 2. plass og Konnerud som ligger på 3. plass. I denne avdelingen kjemper også Konneruds jenter om sluttspillplass. De ligger akkurat under sluttspillstreken før fellesrunden. De har 2 poeng opp til annen plassen og 3 til første. Og det er nettopp disse to lagene de møter i helgen. Halsen som ligger på 1. plass og Follo HK damer som ligger på annen. Her blir det spennende kamper om sluttspillplass.

I Jentenes avdeling 4 er det helt åpent. Larvik Hk ligger på 3. plass på tabellen, men med samme poeng som Fredrikstad og Sola på henholdsvis 1. og 2. plass. I helgen møter de Fredrikstad og Storhamar som ligger på plassen bak Larvik på tabellen

 

ROS gutter ligger akkurat under streken før helgens fellesrunde, kun 1 poeng bak både Follo på 1. plass og Ryger Stavanger på 2. plassen i avdeling 2. Og nettopp begge disse lagene møter de i helgens kamper.

I avdeling 3 kjemper Runar om sluttspillplass. De ligger på en foreløpig 3. plass med samme poeng som Bækkelaget på plassen over. Og kun 1 poeng bak Charlottenlund på 1. plass. I helgen møter Runar nettopp begge disse lagene, så her er det duket for spennende kamper.

I tillegg til de to beste lagene på tabellen, kvalifiserer også de to beste av 3.plassene også seg til sluttspill for gutter.

Kampene spilles i Slagenhallen og REMA1000 Arena førstkommende fredag, lørdag og søndag.

Alt om Lerøyserien kan du lese her. 

Vi ønsker lagene lykke til!