Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

anonieogrebekka.jpg

Debuterer i REMA1000 ligaen

Antonie Seierstad Dale og Rebecca Røsberg Skjold debuterer onsdag i REMA1000 ligaen i kampen mellom Romerike Ravens og Volda.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Først og fremst er det veldig motiverende å få en debutkamp på et av de høyeste nivåene i Norge. Vi har jobbet hardt og strukturert over tid, og synes det er skikkelig kult å få prøve oss i en REMA1000 kamp. Det er selvfølgelig litt sommerfugler, men vi er veldig gira for kampen, sier jentene. 

- Vi håper på en kamp med mye god håndball, og en fin første opplevelse i REMA1000 ligaen. Vi har samme inngang til kampen som alle andre kamper, og stiller dermed godt forberedt. Alt i alt gleder vi oss til kampstart og håper det blir liv i hallen!

- Vi har siden vi begynte som dommere fått god og tidlig oppfølgning av regionen som dannet grunnlaget for at vi skulle kunne ta nye steg.

Særlig denne sesongen har vi tatt store steg og opplever selv at vi har hatt en god utvikling. Vi har lagt ned mye arbeid rundt før-, under- og etterarbeid, som i stor grad har bidratt til utvikling. I tillegg har vi en rocker av en dommercoach, Erlend Aam, som har hjulpet oss masse på veien, noe vi er veldig takknemlige for.

Vi ønsker jentene lykke til!