Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640 wordcloud.png

God Jul

Vi er igjen inne i den fine hvite tiden, hvor snøen daler ned og julebelysningen lyser vakkert rundt i de tusen hjem. En tid for stemningsfulle stunder, hygge og ettertanke. Tankene kan flyte tilbake på et av de mest spesielle årene på lang tid når det gjelder alle hendelsene i verden.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På starten av året ble koronapandemien erklært som over, men hva skjedde? Krigen kom til Europa. Krigen i Ukraina har vekket en uro i oss alle, sterke tv-bilder som viser bygninger i ruiner, slitne soldater, skadde dyr og mennesker. Vi kunne her om dagen feire Luciadagen, hvitkledd med lys i hår, mens natten nok en gang senket seg svart og mørk i Ukraina. Klubbene tar godt imot de som har flyktet fra krig, uro, frykt og sine kjære. Dere inviterer dem inn i klubben og håndballaget. Dere viser at håndballfamilien alltid har plass til flere på laget og sammen opplever vi respekt, begeistring og inkludering.

Året har gitt oss mange fantastiske håndballøyeblikk. Treninger, kamper, turneringer, cuper - alle arrangementer kunne etter hvert gå som normalt.  Vi har kunnet fylle hallene, både med spillere, trenere og publikum. Hverdagen kunne igjen gi oss muligheten til å klemme, stå i billettkø og sitte tett i tett på tribunen. Dere har alle bidratt, deltatt på kurs, dialogmøter, spiller- og trenersamlinger, delt erfaringer med hverandre og vært med på å utvikle norsk håndball videre.

Strømprisene har gitt oss noen elektriske sjokk i løpet av året, men heldigvis stopper ikke det deres engasjement og stå-på-vilje. Det jobbes fantastisk i alle klubber, med rekruttering og å beholde lenger. Flest mulig lengst mulig. Vi ser klubbene og lagene tar godt vare på hverandre, og hele tiden jobber med å utvikle et godt klubb- og lagmiljø.  

Inkludering er viktigere enn noen gang, alle skal med, og vi står sammen om å få til det. Norsk håndball er til for alle, og alle skal ha mulighet til å bli med på laget. Dere i klubb er flinke til å finne løsninger, slik at alle skal få mulighet til å delta i håndballaktiviteten.

Tusen takk for den fantastiske innsatsen i året som har gått!
Vi ønsker dere alle med familie og håndballvenner en fantastisk God Jul og et håndballsprudlende Godt Nytt År i 2023.

Gro Gulliksen, styreleder
På vegne av regionstyret og ansatte